3nm Palladium Nanopartikkel lav Herdetemperatur, som brukes for Hydrogen sensorer eller katalyse

3nm Palladium Nanopartikkel lav Herdetemperatur, som brukes for Hydrogen sensorer eller katalyse

3nm Palladium Nanopartikkel

Produktdetaljer

ETEB Technology, en av de ledende produsenter og leverandører i Kina, nå bringer man kvalitet og pålitelig 3nm palladium nanopartikkel lav herdetemperatur, anvendes for hydrogen sensorer eller katalysator. Velkommen til å kjøpe kvalitet bulkprodukter med oss og tilpassede bestillinger er også velkomne.


Partikkelstørrelse: 3nm
Herding Temperatur: Mindre enn 250 ℃


Anvendt i elektroniske pastaer, hydrogen sensorer og katalyse.


For eksempel, bilprodusenter bruke palladium som en katalysator i den katalytiske omformer i bilen for å gjøre luft forurensende molekyler fra bilens eksos mindre skadelig. Ved hjelp av nanopartikler av palladium øker overflatearealet og prosentandelen av platina-atomer som er tilgjengelige for kontakt med molekyler som er involvert i reaksjonen. Dette lar deg komme unna med mindre mengder palladium.

Palladium nanopartikler har vist seg å være effektive katalysatorer i en rekke kjemiske reaksjoner. For eksempel, kan palladium nanopartikler redusere mengden av platina som må benyttes som en katalysator i brenselceller. Palladium koster omtrent halvparten av hva platina kostnader, noe som kan bidra til å redusere kostnadene for brenselceller.

Forskere har også funnet at bruk av palladium nanopartikler kan forbedre ytelsen av en katalysator. I laboratorietester, fant de at en brenselscelle som anvender en katalysator fremstilt med disse nanopartiklene generert 12 ganger mer strøm enn en som inneholder en katalysator under anvendelse av rent platina. Brenselcellen også varte ti ganger lengre.

Palladium kan også forbedre ytelsen til jern nanopartikler som brukes for å rense organiske forurensninger i grunnvannet. Tilsetning av palladium til jernnanopartikler tillater dem å bidra flere elektroner til reaksjonen øke den hastighet som klorerte hydrokarboner, slik som TCE er degradert.


Partikkelstørrelse: 3nm
Herding Temperatur: Mindre enn 250 ℃


Anvendt i elektroniske pastaer, hydrogen sensorer og katalyse.


Et par:nei Neste:nei

Forespørsel