VWs nye frontruten reflekterer varme, tiner isen Uten Filament Ledninger

- Mar 01, 2017-

Du tenker kanskje frontruten teknologi er ikke et arnested for forskning, men Volkswagen nettopp sluppet en ny type frontruten som løser noen svært vanlige problemer.


Volkswagens "klima frontrute" gjør unna med synlige varmeelementer lagt inn i en oppvarmet frontrute. I stedet er det et tynt lag av elektrisk ledende sølv inne i laminert glass. Et maksimum på 400-500 watt går gjennom sjiktet, noe som hjelper smelte isen. Det er også flere filamenter under vindusviskerne for å stoppe dem fra å fryse i glasset.

volkswagen-klima-windscreen.jpg

Fordelene utover vinteren. Det tynne laget av sølv, samtidig som usynlig for beboerne, virker som en passiv varmeskjold, å redusere mengden av varme som går inn i kabinen når solen skinner. Volkswagen mener det kan redusere den innvendige temperaturen med 15 grader mer enn tradisjonelle glass.

Dette systemet er litt mer elegant enn de vanlige oppvarmede frontruter du vil støte på, som har tynne glødetråder. Disse ledningene er i stor grad usynlig, men under visse forhold, blir de ganske tydelig og litt irriterende. De fleste Jaguar Land Rover kjøretøyer har denne type frontruten.

Det ser ikke ut til at denne teknologien kommer til USA helt ennå. Den vil starte opp som et alternativ for en rekke Volkswagen Euro-markedet biler, inkludert Golf , Golf Sportsvan, Tiguan , Sharan, Passat og Passat Variant. Prisene starter på 340 euro, som konverterer til ca $ 365 i skrivende stund.Et par:Clariant lanserer Nano Silver ledende blekk Neste:Elektrokjemisk Utarbeidet Silver Nanoflakes Og Nanowires