Studentene presentere sine Science ferdigheter

- Mar 24, 2017 -

Great Falls College MSU ble pakket tirsdag morgen som Montana regionen II vitenskap og Engineering Fair sparket.

Elever i klasse 6 til 12 fra breen, Toole, frihet, Teton, Pondera, Cascade og Judith bassenget fylker pakket gangene på skolen med prosjektet styrene og prototyper. Atten skoler og flere hjem-skole studenter var representert.

Mer enn 150 dommere vandret høgskolen, quiz 308 midt skoleelever og 44 high school-elever fra hypotesen konklusjon og alt i mellom.

Centerville syvende-grader Cade Hutchins vist stolt sin tornado rør til tross for at hans hypotese at varmt vann vil reise gjennom tornado raskere enn kaldt vann viste seg for å være feil.

«Jeg tenkte siden varme molekylene går raskere i vannet, det ville være raskere, "Cade sa. "Jeg konkluderte med at den kalde molekyler var mer tett pakket, så vannet var tettere og det senket. Det er som varm og kald luft eller havet strømninger."

Cade laget hans prosjekt med to 32 unse brus flasker og en rød, plast flaske kobling.

Cade brukes til MacGyvering materiale sammen fra sin erfaring med Centerville's NASA prosjektet. Han bidrar til å opprette en romdrakt som tåler vakuum plass.

"Jeg tror når jeg vokser opp, jeg ønsker å bli ingeniør."

B9326689574Z.1_20170314201824_000_GHVHNURQT.1-0.jpg

Leanne Frost, direktør for generell utdanning, virksomhet, teknologi og overføre divisjon Great Falls College MSU, sier målet med denne hendelsen er å få område elever opphisset om vitenskap og engineering.

"Dette er en stor mulighet for elevene i alle aldre til å vise frem deres entusiasme for realfag," sa Frost.

Ovenpå, sto Simms junior Avery Harris foran henne kryssfiner project styret illustrerer den beste måten å rengjøre medisinsk utstyr for pasienter med cystisk fibrose. Avery nærmet hennes prosjekt med sentimental vedlegget.

Averys bestefar avhengig av medisinsk utstyr, men ofte renset det bare rense det og la. Avery forestilte denne metoden var ineffektiv ved staving av bakterievekst.

Avery begynte å jobbe på college med en lege hvis datter har cystisk fibrose. Hun ble presentert en utfordring: kan hun dedusere hva rengjøringsmetode er mest effektiv for pasienter avhengige av medisinsk utstyr?

Avery brukes tre typer bakterier i hennes eksperiment: E. coli, staph og pseudomonas aeruginosa. "Jeg skjønt koke den ville være den mest effektive," sa hun. "Det viste seg for å være sant, men de fleste medisinsk utstyr er laget av plast og kan bare kokes i fem minutter før den begynner å smelte."

Hun har også eksperimentert med gull og sølv nanopartikler å se hvis de ville hindre vekst. Hun konkluderte med at det fungerte med noen av bakterier, men ikke stoppe dem alle.

Mange studenter legger like mye tid i å presentere sine prosjekter som gjennomfører eksperimenter. Styrene i alle former, størrelser og farger illustrert sine metoder og funn med tekst, bilder og diagrammer.

Amanda Nix, 7-12 naturfaglæreren på Sunburst, sa denne erfaringen er svært viktig for studenter.

"Det er tverrfaglig," sa Nix. "De er skriving, forskning, presentere og lære nye dataprogrammer for vitenskap."

Sunburst studenter jobbet på deres prosjekter nesten utelukkende i skoletiden til hver elev hadde samme nivå av tid og tilgang til fullføre sine eksperimenter.

B9326689574Z.1_20170314201824_000_G8VHNUROH.1-0.jpg

«Alt er gjort på skolen slik at de kan støtte hverandre og har lærerne,» Nix sa. "Det nivåer spillefeltet for alle studenter som ikke kanskje har støtte hjemme."

Alle de science fair forsyningene ble levert til Sunburst studenter av lokale sponsor.

Den videregående skole delen av science fair er godkjent av Intel International vitenskap og Engineering Fair. De beste prosjektene fra videregående skole karakterer vil være berettiget til å delta i hendelsen for nasjonale ISEF i Los Angeles i mai.

Awards ble presentert av ordfører Bob Kelly.

Science fair fortsetter på torsdag 16 mars, for elementære studenter. Det starter på 8:30 og kjøre til 2 pm Great Falls College MSU STEM klubben vil underholde publikum med noen vitenskapelige eksperimenter kl 11:15 Deretter begynner den awards ceremony på 1 PM
Et par:Bruker Inkjet utskrift å bygge intelligente fleksibel Hybrid kretser Neste:Cambrios å fremskynde sølv Nanowire adopsjon globalt med etableringen av CAM Kina