Sølvnitrat skade for menneskekroppen

- Oct 24, 2017-

Sølvnitrat er en fargeløs krystall, løselig i vann. Pure sølv nitrat er stabilt til lys, men på grunn av denne renhet er ikke nok, sin vandig løsning og solid lagres ofte i brun reagensflasken. For fotografiske emulsjon, sølv, speil, utskrift, medisin, farging hår, test klorid, bromide og iodide, etc., også brukt i elektronikkbransjen.

Analytisk kjemi for nedbør av kloridioner, arbeider standard Sølvnitrat for kalibrering av natriumklorid. Uorganiske industri for produksjon av andre sølv salter. Elektronikkindustrien brukes i produksjon av ledende lim, nye gass renseanlegg, A8x molekylær sikter, forsølvet og hansker hansker. Fotografiske industrien for produksjon av filmen, x-ray film og fotografisk film og annet fotografisk materiale. Electroplating industrien brukes for sølv plating av elektroniske komponenter og andre kunsthåndverk, og brukes også som sølvbelagt materiale for speil og thermoses. Batteriet industrien brukes til å produsere silver-sink batterier. Medisin som brukes som en soppdreper, korrosjon agent. Japansk kjemiske industri for farging hår og så videre. Analytisk kjemi brukes til å bestemme klor, brom, jod cyanid og thiocyanate.

For ikke-cyanid sølv, som deg selv thio svovelsyre sølv plating, sølv plating sølv, sølv imide disulfide sølv, sølv sulfosalic syre sølv og andre viktigste salt. Er sølv ioner. Sølvnitrat innhold på sølv plating løsning ledningsevne, spredning og nedbør rate har en viss innvirkning. Den generelle dosen er 25-50 finans

Vandig løsning av Sølvnitrat kan reduseres av organisk reductant aldehyder og sukker. Så er det reagens teste aldehyder og sukker. Også brukes til å bestemme klorid ion, bestemmelse av mangan katalysator, electroplating, fotografi, porselen fargelegging.

Hva er farene ved Sølvnitrat for menneskekroppen?

Hovedsakelig sølv ioner er tungmetaller, vil bli forgiftet i hendene blir hvit, hovedsakelig tunge metaller forårsaket av protein rødsprit.

Sølvnitrat er en fargeløs krystall, løselig i vann. Pure sølv nitrat er stabilt til lys, men på grunn av denne renhet er ikke nok, sin vandig løsning og solid lagres ofte i brun reagensflasken. For fotografiske emulsjon, sølv, speil, utskrift, medisin, farging hår, test klorid, bromide og iodide, etc., også brukt i elektronikkbransjen.

Sølvnitrat ved organisk materiale grå svart, nedbryting av sølv. Pure sølv nitrat er stabilt til lys, men på grunn av denne renhet er ikke nok, sin vandig løsning og solid lagres ofte i brun reagensflasken. Sølvnitrat varmes 440 ° c oppløse i sølv, nitrogen, oksygen og nitrogendioksid. Vandig løsning og etanol løsning på elixir nøytral reaksjonen, Sølvnitrat med en rekke reagenser nedbør reaksjon eller koordinering reaksjon. For eksempel med hydrogensulfid reaksjon dannelse av svart sølv sulfide Ag2S nedbør; med kalium chromate reaksjon dannelse av rødaktig brun sølv chromate Ag2CrO4 nedbør; med natrium hydrogen fosfat reaksjon dannelse av gule sølv fosfat Ag3PO4 nedbør; reaksjon med halogen-ioner, til føre til sølvhalogenidtrykk AgX. Men også med rollen alkaliske, dannelsen av brune svarte sølv oksid Ag2O nedbør; av oksalat hvite ioner til sølv oksalat Ag2C2O4 nedbør. Sølvnitrat kan reagere med NH3, CN-, SCN - og så videre til ulike koordinering ioner.

Bruk:

Analytisk kjemi for nedbør av kloridioner, arbeider standard Sølvnitrat for kalibrering av natriumklorid. Uorganiske industri for produksjon av andre sølv salter. Elektronikkindustrien brukes i produksjon av ledende lim, nye gass renseanlegg, A8x molekylær sikter, forsølvet og hansker hansker. Fotografiske industrien for produksjon av filmen, x-ray film og fotografisk film og annet fotografisk materiale. Electroplating industrien brukes for sølv plating av elektroniske komponenter og andre kunsthåndverk, og brukes også som sølvbelagt materiale for speil og thermoses.


Et par:Uorganiske sammensatte programutvikling Neste:Silver Nanoparticle Interaction