Sølvnitrat betydelig forskjell

- Oct 25, 2017-

I situ syntesen av silver nanopartikler og strekk thinning ull ble utført under forutsetning av at ingen reductant ble lagt. I dette papiret, de funksjonelle gruppene av ull fiber brukes hovedsakelig til å gjenopprette sølv ioner silver nanopartikler, sølv nitrat og samspillet mellom den syntetiserte nanopartikler og proteinet kjeder av ull Fibre kan oppstå. Ifølge hypotesen som har blitt bevist av ultrafiolett synlig absorpsjon spectra, Sølvnitrat en annen mulighet er at ull protein molekyl kjeden er krysskoblet amino diazo reaksjon amino på ull fiber. Varigheten av temperaturen tillater fullstendig veksten av sølv kjerner i protein kjeden nok til å opprette flere cross-linking i protein kjeden av ull fiber.

Forskerne delt tilfeldig pasienter med oral sår i to grupper, pasienter i forsøksgruppen ble behandlet med sølv nitrat cauterization, sølv nitrat og kontrollgruppen ble behandlet med placebo. Alle sår ble behandlet med en konsentrasjon av 10% lidocaine for aktuell anestesi 5 minutter før behandling.

I eksperimentelle gruppen ble Sølvnitrat vattpinnen plassert på sår overflaten til lesjonen ble hvit. I kontrollgruppen plasseres den tomme linjen samtidig som sår. Alle pasienter etter behandling, skyll munnen med vann i 5 minutter. Sølvnitrat til posten graden av smerte på først, tredje og sjuende dager etter operasjonen, sammenligne størrelsen på sår, måle størrelsen på sår på den syvende dagen, sølv nitrat og tiden det tar å helbrede sår.

Resultatene viste at selv om de gjennomsnittlige smerte scorene var lignende i preoperativ to grupper, men det var signifikant forskjell mellom forsøksgruppen og kontrollgruppen på den første dagen og syvende smerte score. På den syvende dagen etter operasjonen, Sølvnitrat 60% av pasientene i forsøksgruppen hadde sår helbredelse, og bare 32% i kontrollgruppen hadde sår helbredelse; gjennomsnittlig helbredelse tid forsøksgruppen sår var 2,7 dager, gjennomsnittlig helbredelse tid av sår i kontrollgruppen var 5,5 dager.

Studien viste at bruk av sølv nitrat i brenning av aphthous sår er en sikker og effektiv og rask behandling diett kan, lindre smerten av sår, men også forkorter den helbredende tid av magesår.


Et par:Uorganiske sammensatte høy temperatur ytelse Neste:Uorganiske sammensatte fire kategorier