Sølv Nanowires og Graphene seg sammen For preg skjermvisninger

- Jan 09, 2017 -

Denfeltet nanomaterialerkjemper replaceindium tinn oxide (ITO)som gjennomsiktig dirigent som styrer vise piksleri skjermbilder for preg er å bli overfylt. Vi har sett materiale inkludertKarbonnanorør,sølv nanowires,ogGrafénmarkedsført som arving for dette programmet.

Forskere ved University of Sussex i England har nå innført en sterk contenderinto kampen for å erstatte indium tinn oksid:en hybrid materiale som består av en nanowires som er koblet sammen med Grafén.

"Hybrid materialet er mye billigere skyldes det faktum at vi trenger bare å bruke en brøkdel av nanowires vanligvis nødvendig å oppnå egenskapene for ITO," forklarte Alan Dalton, professor ved University of Sussex og som lab gjennomført forskning, i en e-intervju medIEEE Spectrum. "Grafén fungerer som linkers mellom nanowires, som betyr at nettverket ikke trenger å være tett. Vi innskudd Grafén på et sprayet nettverk av nanowires av filmen deponering."

Reduserte kostnader forbundet med dette hybrid materiale versus sølv nanowires på egenhånd åpner muligheten for det tar en større andel av gjennomsiktig dirigent markedet; Det er blitt spådd thatdemand for disse ledere vil presse salg siste $900 millioner merke innen 2025.

I forskning beskrevet i journalenNanoskala, forskerne viste at nøkkelen til å produsere materialet er en matematisk teknikk som har vært brukt tidligere til å beskrive hvordan faseendringer som fryser skje i veldig små områder.

"I denne forskningen vi har brukt en matematisk teknikk for å trene de minste med underpiksel som vi kan gjøre uten å påvirke egenskapene til våre nanowire elektroder," forklarte Matthew Large, bly forfatter av papiret, i en pressemelding. "Resultatene fortelle oss hvordan du justerer våre nanowires for å møte kravene i et gitt program."

Sølv nanowires har vist seg for å være en av de mest lovende erstatninger ITO. Selskaper somCambriosogBlå Nanoer blant de mest kjente kommersiell virksomhet utnytte denne teknologien.

"En nanowire og en nanowire-Grafén hybrider er sannsynligvis de mest levedyktige alternativene til eksisterende teknologier," sa Dalton i en pressemelding.

Dalton mener at deres nye prosessen reduserer ikke bare redusere produksjonskostnadene forbundet med disse materialene, men også redusere energibehov av materialer, gir det både pris og ytelse fordel fremfor konkurrentene.

Dalton og hans lab har sluttet forceswithM-SØLV, basert i Oxford, England; sammen, de ønsker for å bruke disse nyeste forskningsresultatene kommersielle prosjekter.


Et par:Ledende blekk markeder 2016-2026: Prognoser, teknologi spillere Neste:NANOWIRE "BLEKK" AKTIVER PAPIRBASERTE UTSKRIVBAR ELEKTRONIKK