Sølv Nanoparticle drepe gjær

- Aug 24, 2017 -

Silver pengeverdi er lavere enn gull, men i behandlingen av infeksjon, medisinsk verdien av sølv kan ikke undervurderes. Når antibiotika svikt, kolloidalt sølv for å vise sin effekt. Dr. Schauss John Hapkins University mener at kolloidalt sølv er et naturlig stoff i stand til å "hundrevis av patogener". Professor Menriques Minnan University har vist at silver nanopartikler kan drepe gjær under ulike forhold og har god soppdrepende evne. Forebygging av oral smitte er svært effektivt.

Silver pengeverdi er lavere enn gull. men i behandlingen av infeksjon, medisinsk verdien av sølv kan ikke undervurderes; i nødsituasjoner er kolloidalt sølv ikke bare mer verdifulle enn gull og mer effektiv.

Når antibiotika svikt, kolloidalt sølv på sin virkning; antibiotika angrep på tarmen bra eller dårlig mikro-organismer, skade immunforsvaret. Antibiotika enkelt angrep modus er utsatt for bakteriell variasjon. Misbruk av antibiotika og ikke alvorlig resept har faktisk forårsaket bakterier å kjempe mot antibiotika. Dette er et generelt problem på sykehuset.

På den annen side, hevder Dr. Alexander G. Schauss av universitetet av Johns Hopkins at kolloidalt sølv er et naturlig stoff som er motstandsdyktig mot "hundrevis av patogener"; mange leger finner ikke antibiotika i 1938 før mange leger brukt det infeksjon. I dag, går folk tilbake med sølv å håndtere problemer inkludert bakteriell metamorfose.

Leger eksperimentere med silver nanopartikler til å behandle fungal-indusert muntlig infeksjoner? Gjærinfeksjoner forårsaket av Candida albicans og Candida glabrata er vanlig i proteser; fører til trost og dental stomatitt - en svært smertefull infeksjon som påvirker 70% av folk som bærer protesene. Disse ildfaste muntlig infeksjoner mikrober danner raskt biofilm og antibiotika dreper ikke disse sopp vokse, men faktisk hjelpe dem.

Med spytt forårsaket av en rekke eksperimentelle kontroll over miljøet, etter den kunstige biofilm i spytt, observert soppinfeksjon endringer. De fant snart at størrelsen er ikke viktig, under alle forhold, silver nanopartikler kan effektivt drepe gjær. Denne studien tydelig bestemmer egenskapene soppdrepende sølv, og ulike partikkelstørrelser kan brukes i en rekke prosesser.

Silver nanopartikler kan være oppført i nye stoffer og kan brukes som en forholdsregel i sykehus. Sølv kan komme til munningen til med proteser å hindre biofilm vekst. Professor Henriques mener at silver nanopartikler kan også legges til proteser å produsere et beskyttende lag mot sopp og bakterier som vokser i munnen.


Et par:Sølvnitrat av behandling Neste:Uorganisk forbindelse referert til som uorganisk