Silver Nanoparticle-funksjoner

- Sep 01, 2017 -

Sølvs monetære verdi er lavere enn gull, men i behandling av infeksjon kan den medisinske verdien av sølv ikke undervurderes. Når antibiotika svikt, kolloidalt sølv på sin effekt. Dr. Schauss fra John Hapkins University mener at kolloidalt sølv er et naturlig stoff som kan motstå "hundrevis av patogener". Professor Menriques of Minnan University har vist at sølv nanopartikler kan drepe gjær under ulike forhold og har god antifungal evne. Det er effektivt for forebygging og behandling av oral infeksjon.

Sølvs monetære verdi er lavere enn gull; men i behandling av infeksjon kan den medisinske verdien av sølv ikke undervurderes; i nødstilfeller er kolloidalt sølv ikke bare mer verdifullt enn gull, og mer effektivt.

Når antibiotika svikt, kolloidalt sølv på sin effekt; antibiotika angriper tarmens gode eller dårlige mikroorganismer, skader immunsystemet. Antibiotika Et enkelt angrepsmønster er utsatt for bakteriell variasjon. Faktisk har misbruk av antibiotika og mangelen på alvorlige reseptor forårsaket at bakterier kjemper mot antibiotika. Dette er et generelt problem på sykehuset.

På den annen side hevder Dr. Alexander G. Schauss fra John Hapkins University at kolloidalt sølv er et naturlig stoff som kan "hundrevis av patogener"; mange leger fant ikke antibiotika i 1938, og mange leger brukte det smitte. I dag går folk tilbake med sølv for å håndtere problemer, inkludert bakteriell metamorfose.

Leger eksperimenterer med sølv nanopartikler for å behandle svamp-induserte orale infeksjoner? Gjærinfeksjoner forårsaket av Candida albicans og Candida glabrata er vanlige i proteser; føre til trøst og dental stomatitt - en svært smertefull infeksjon som påvirker 70% av de som bruker proteser. Disse vanskelige å behandle oral infeksjoner av mikroorganismer danner raskt biofilmer, og antibiotika dreper ikke disse soppene, men er egentlig nyttige for dem.

Professor Mariana Henriques fra Universitetet i Minho og hans kollegaer testet sølv nanopartikler av forskjellige størrelser for å analysere effektene av disse orale infeksjonene og å ta hensyn til den potensielle evne til disse nanopartiklene til å kontrollere dem.

Henriques og hans kolleger brukte spytt for å forårsake en rekke eksperimentelle kontrollerte miljøer, etter den kunstige biofilmen i spytt, observert endringer i soppinfeksjoner. De fant snart at størrelsen ikke er viktig, under alle forhold kan sølv nanopartikler effektivt drepe gjæren. Denne studien bestemmer tydeligvis antifungal egenskaper av sølv, og forskjellige partikkelstørrelser kan brukes i en rekke prosesser.

Sølv nanopartikler kan bli oppført i nye stoffer og kan brukes som en forholdsregel på sykehus. Sølv kan komme til munnen for å hjelpe med proteser for å forhindre biofilmvekst. Professor Henriques mener at sølv nanopartikler også kan legges til proteser for å produsere et beskyttende lag mot sopp og bakterier som vokser i munnen.

Egenskaper

Nano-sølvpartikler på grunn av sin gode ledningsevne, slik at den har en ekstremt viktig posisjon innen mikroelektronikk. Nano-sølvpartikler overflateffekter, kvantstørrelseseffekter etc., slik at den også har noen spesielle formål, for eksempel overflateforbedret Raman-applikasjoner, medisinske applikasjoner.

1. Nano-sølv er et sølvlignende materiale, partikkelstørrelse mindre enn 100 nm, vanligvis mellom 25-50 nm.

2. Nano-sølv ytelse og dens partikkelstørrelse er direkte relatert.

Studien fant at jo mindre partikkelstørrelse, jo sterkere bakteriedrepende ytelse.

Egenskaper

Kortsiktig vask påvirker ikke funksjonen; med naturlig farge, kan distribueres farge, programmet ikke påvirker farging, kan helt erstatte bly, tinn sveising, langsiktig bruk av nano-sølv antibakterielle vil bli dannet i kroppen av sølv deponering vil være biologisk, Bivirkninger , overdreven avsetning og selv det vil være åpenbart forgiftning fenomen, nano-sølv volatile til miljøet vil ha en viss innvirkning på økologi vil drepe miljøet i gunstige bakterier, plastprodukter i nano-sølv nedbør etter ikke lenger Sterilization funksjon , tiden vanligvis i tre måneder til seks måneder, vil langvarig bruk være skadelig for kroppen, forårsaker symptomer på forgiftning, som påvirker fysisk utvikling.


Et par:Uorganisk forbindelse Sterk oksyderende Neste:Uorganiske sammensatte egenskaper og bruker