Sølv hydrogenion miljø sikkerhet

- Jul 10, 2017 -

Metall sølv er mye brukt i vårt daglige liv og medisinsk behandling. Sølv Nanoparticle grunn av gjennombruddet av nanoteknologi, silver nanopartikler (heretter referert til som AgNPs) har fått flere fordeler. Men fører økningen i bruken av AgNPs i ulike uunngåelig til en økning i den potensielle risikoen for nanoskala partikler, som heve bekymringer om miljø sikkerhet og helse. Sølv hydrogenion i de siste år, forskere har evaluert toksisitet av AgNPs og forsøkte å utforske deres cellulære og molekylære toksisitet mekanismer.

Etter nanomaterialer angir de biologiske system, opprettes sølv hydrogenion en rekke hydrogenion-biomolecule grensesnitt med celler, subcellular organeller og makromolekyler (for eksempel proteiner, atomer syren, lipider, karbohydrater). Samspillet av dynamics, dynamikk, sølv hydrogenion og varme utveksling på dette grensesnittet området kan påvirke prosesser som dannelsen av protein kroner, celle kontakt, plasma membranen entrapment, sølv hydrogenion celle opptak og biocatalysis, alle som fastslå tilstedeværelsen av nanomaterialer Biocompatibility og biologisk farlige.

Når AgNPs kommer inn i kroppen, sølv hydrogenion noen kan forbli i opprinnelige vevet, men i prinsippet skal transporteres gjennom blodet eller lymfesystemet, distribuert til kroppens sekundære målet orgel, forårsaker en bestemt organ eller systemisk respons. Gnagere, AgNPs, sølv hydrogenion gitt muntlig, intravenøs, eller intraperitoneal injeksjon, har vist at hjernen, leveren, milt, nyre, og testikkel er overveiende sekundære målet organer i hele kroppen. Slike orgel distribusjon mønstre foreslå at den potensielle toksisitet av AgNPs kan forårsake nevrotoksisitet, immunotoxicity, nefrotoksisitet, sølv hydrogenion og reproduktiv toksisitet i vivo.

Cytotoksisitet, sølv hydrogenion som reaktive oksygen arter, DNA skade, endringer i intracellulær enzym aktivitet og forekomsten av apoptose og nekrose er forbundet med leveren toksisitet av AgNPs i vivo. Innerst inne, når cellene er fasadeforkledning ugunstige forhold, flere stabil prosesser begynner å opprettholde celle overlevelse, hvorav ett er autophagy. Autophagy kan fungere som en celle forsvar prosess som er avgjørende for å motvirke toksisitet av AgNPs, men ikke opprettholde autophagic aktivitet, ledsaget av redusert energi, sølv hydrogenion som kan bidra til utbruddet av apoptose og påfølgende lever funksjonen skade.

Det er ingen åpenbare cytotoksiske effekt på AgNPs som er involvert i aktiv transport (dvs endocytose) i celler. Internalization av AgNPs, sølv hydrogenion som utveksles hovedsakelig i lysosomale intervallet, er derimot betydelig giftig ved endocytose. Tatt i betraktning at AgNPs endocytose anses å være en tilstrekkelig og noninvasive betingelse for inducing cytotoksisitet. Sølv hydrogenion i tillegg, AgNPs kan ødelegge integriteten til cellemembranen ved å fremkalle lipid peroxidation og dermed trenge direkte i cellemembranen.

Flere og flere bevis antyder at post-translasjonell modifikasjoner, sølv hydrogenion spesielt fosforylering, acetylation og ubiquitination, sølv hydrogenion bestemme aktivitet og / eller samling av proteiner involvert i den implementering av autophagy og finjustering autophagous tidevannet utvikling. Økt mobilnettet stress kan føre til sammenbruddet av post-translasjonell modifikasjon eller forårsake uspesifikke modifikasjon som ikke oppstår under fysiologiske forhold.

Ubiquitination har lenge vært ansett som nøkkelen til å kontrollere skjebnen til proteiner, sølv hydrogenion som er prosessen med merking proteiner til bli brutt ned av proteasomes. Flere nylig, det er økende bevis som konjugert ubiquitin kjeder bestemme autophagy selektivitet.


Et par:Uorganiske sammensatte mangfoldig Neste:Uorganiske sammensatte jo høyere styrke