Silver Nanoparticle Dynamic prosessen

- Sep 27, 2017 -

Metall sølv er mye brukt i vårt daglige liv og medisinsk behandling. Sølv Nanoparticle grunn av gjennombruddet av nanoteknologi, silver nanopartikler (heretter referert til som AgNPs) har fått flere fordeler. Men fører økningen i bruken av AgNPs i ulike uunngåelig til en økning i den potensielle risikoen for nanoskala partikler, som heve bekymringer om miljø sikkerhet og helse. De siste årene, har sølv hydrogenion forskere vurdert toksisitet av AgNPs og forsøkte å utforske deres cellulære og molekylære toksisitet mekanismer.

Når AgNPs kommer inn i kroppen, noen kan forbli i opprinnelige vevet, men i prinsippet skal transporteres gjennom blodet eller lymfesystemet, sølv hydrogenion distribuert til kroppens sekundære målet orgel, forårsaker en bestemt organ eller systemisk respons. I Red, har AgNPs, gitt muntlig, intravenøs eller intraperitoneal injeksjon, vist at hjerne, lever, milt, nyre, sølv hydrogenion og testikkel er overveiende sekundære målet organer i hele kroppen. Slike orgel distribusjon mønstre foreslå at den potensielle toksisitet av AgNPs kan forårsake nevrotoksisitet, immunotoxicity, nefrotoksisitet og reproduktivtoksisitetsstudier i vivo.

Cytotoksisitet, som reaktive oksygen arter, sølv hydrogenion DNA skade, endringer i intracellulær enzym aktivitet og forekomsten av apoptose og nekrose, er forbundet med leveren toksisitet av AgNPs i vivo. Innerst inne, når cellene står overfor ugunstige forhold, sølv hydrogenion flere stabil prosesser vil begynne å opprettholde celle overlevelse, hvorav ett er autophagy. Sølv Nanoparticle Autophagy kan fungere som en celle forsvar prosess som er avgjørende for å motvirke toksisitet av AgNPs, men ikke opprettholde autophagic aktivitet, ledsaget av redusert energi, kan bidra til forekomsten av apoptose og påfølgende leveren funksjonen skade

"Autophonic opp" brukes til å uttrykke autophagy etter dynamisk prosess, først og fremst dannelse og modning av autophagosomes, etterfulgt av autophagylosin fusion, sølv hydrogenion og endelig hydrolyzed vesicle innpakket celle komponenter og utgivelsen av makromolekyler cytoplasma. I denne forbindelse, noen av punktene ovenfor under avbrudd som cellen autophagy tidevannet er feil. AgNPs eksponering økt LC3-jeg LC3-II i en doseavhengig måte og akkumulering av p62 protein var doseavhengig. Sølv hydrogenion dette tyder på at selv om AgNPs aktivere autophagy, de til slutt føre til autophonic tidevannet blokkeres. I tillegg til problemet autophagy dysfunksjon økt RNP og apoptose også etter AgNPs eksponering.

Flere og flere bevis antyder at post-translasjonell modifikasjoner, sølv hydrogenion spesielt fosforylering, acetylation og ubiquitination, bestemme aktivitet og / eller samling av proteiner involvert i å utføre autophagy og finjustering autophagous tidevannet utvikling. Sølv hydrogenion økt mobilnettet stress kan føre til sammenbruddet av post-translasjonell modifikasjon eller forårsake uspesifikke modifikasjon som ikke oppstår under fysiologiske forhold.

Ubiquitination har lenge vært ansett som nøkkelen til å kontrollere skjebnen til proteiner, som er prosessen med merking proteiner til bli brutt ned av proteasomes. Mer nylig sølv hydrogenion det er økende bevis for at konjugert ubiquitin kjeder bestemmer autophagy selektivitet.


Et par:Uorganiske sammensatte langsom programutvikling Neste:Sølv hydrogenion cytotoksisitet mekanisme