Sølv hydrogenion cytotoksiske mekanisme

- Oct 13, 2017 -

"Nano sølv" er forkortelse for "silver nanopartikler," eller "silver nanopartikler," eller "silver nanopartikler," eller "silver nanopartikler" eller "silver nanopartikler". Store sølv på materialoverflaten har bakteriostatiske egenskaper har allerede kjent, dens mekanikk er sølv atomer kan være tilstede på overflaten av materielle miljø, langsom oksidering og oksygen i utgivelsen av gratis sølv ion (Ag +), sølv ioner gjennom kombinert med bakteriell vegger av svovel, blokkerer bakterier åndedretts kjeden, til slutt drepe bakterier vedheft på materialoverflaten. For store sølv materialer, oksidasjonsprosessen ytterst langsom og mengden og antall utgivelsen av sølv ioner er svært lav.

"Nano sølv" er forkortelse for "silver nanopartikler," eller "silver nanopartikler," eller "silver nanopartikler," eller "silver nanopartikler" eller "silver nanopartikler". Store sølv på materialoverflaten har bakteriostatiske egenskaper har allerede kjent, dens mekanikk er sølv atomer kan være tilstede på overflaten av materielle miljø, langsom oksidering og oksygen i utgivelsen av gratis sølv ion (Ag), sølv ioner gjennom kombinert med bakteriell vegger av svovel, blokkerer bakterier åndedretts kjeden, til slutt drepe bakterier vedheft på materialoverflaten. For store sølv materialer, oksidasjonsprosessen ytterst langsom og mengden og antall utgivelsen av sølv ioner er svært lav.

Som store sølv materialer, er nanosilver overflaten også oksidert for å løslate gratis sølv ioner. Men fordi nanopartikler av liten størrelse effekt og overflate effekt, med reduksjon av partikkelstørrelse, overflaten av silver nanopartikler atomnummer i stedet for en skarp økning i andelen av indre udelbarhet, til slutt føre til sølv ion utgivelsen hastigheten betraktelig; På samme tid, på grunn av sin store partikkel er overflaten utgivelsen sølv ioner og partikkel størrelsen mindre enn virus, sølv ioner på overflaten av silver nanopartikler kan gjennom sin årsak direkte skade på cellemembranen og i en rekke celler , apoptose eller nekrose. På grunn av ovenstående egenskaper, sterilisering effekten av silver nanopartikler var betydelig høyere enn at sølv ioner, men samtidig, nano sølv inn i cellene og stoppe dem, forårsake lokale høy konsentrasjon av sølv ion distribusjon, forårsake bestemt toksisitet celler, vev og organer og skade.

Nano sølv cytotoksiske mekanisme hovedsakelig omfatter følgende aspekter: (1) om seg selv eller sin sølv ioner på overflaten av silver nanopartikler kan brukes på membran proteiner av cellemembranen, aktivere de signaltransduksjon trasé, hemming celle spredning. (2) av den høye konsentrasjonen av sølv ioner på overflaten av en partikkel forårsaket av oksidering av cellemembranen permeabilitet av cellemembranen endringer, resulterer i en flyt i kalsium ion og overbelastning, årsaken oksidativt stress og mitokondrie membran endres. (3) distribusjon i cytoplasma av nano sølv føre til delvis utgivelsen sølv ioner konsentrasjonen, forårsaket ved å handle på mitokondrie åndedretts kjeden funksjonen er svekket, noe som resulterer i ROS, årsaken oksidativt stress og ATP syntese lidelse, forårsake DNA skade. (4) nanosilver i cytoplasma forårsaker celle syklus arrestasjon og apoptose. (5) nanosilver kan indusere strukturelle endringer av en rekke proteiner av adsorbing protein molekyler som hemmer aktiviteten til kreatin kinase i hjernen og muskel celler. (6) fullt grunn til kontinuerlig utgivelsen av sølv ioner fra nano-sølv i cytoplasma, DNA skader forårsaket av det kan ikke repareres.

En rekke studier har bekreftet at uansett eksponering veien, nanometer sølv kan føre til betydelig økning i nivået av sølv elementer i organer og vev, og kan samle for måneder. I leveren og milten, akkumulering er mest, etterfulgt av nyrene dermed forårsaker åpenbare lever, nyre toksisitet og immunotoxicity. Andre kan nanosilver omfatte flere biologiske barrierer som blod hjernen, blod testikkel, morkaken og intestinal mucosa, forårsaker klart sentral nevrotoksisitet, reproduktive system giftighet og negative endringer.

Derfor før programmet nanometer sølv komponenter forskning og utvikling av medisinske forsyninger, trenger å forstå cytotoksisitet av silver nanopartikler og nødvendigheten av sin klinisk anvendelse, sikkerhet og effekt, fullt vurderer innvirkning på folkehelsen produktet.


Et par:Sølvnitrat oksiderende Neste:Uorganiske sammensatte høy temperatur ytelse