Sølv Nanoparticle kontroll motstand å plante sykdom

- Oct 10, 2017-

Selv om nanopartikler lyd som nylig funn, er sølv hydrogenion denne lille strukturen brukt i hundrevis av år. Den berømte Lecorgus kopp (Lycurguscup), produsert av romerske håndverkere av året fjerde århundre, er utstyrt med to-farget glass, overstrødd med gull og sølv nanopartikler på overflaten av cup, og når skinner fra forsiden av koppen, sølv Hydrogenion det presenterer en grønn utseende, når lyset skinner bakfra.

Siden gamle håndverkere er sølv hydrogenion forskere dypt klar over nanopartikler. Benytte nanorør som biosensors og gass sensorer har gjort folk særlig interessert i den. Nanopartikler kan tilberedes med fysisk eller kjemiske metoder som er bedre enn kjemiske metoder fordi fysiske metoder ikke vanligvis bruker organisk forurensning. Men i en fysisk måte, er det vanskelig å produsere en enhetlig størrelse og et tilstrekkelig antall nanorør.

Kube form er ikke den laveste energi-strukturen i jern nanopartikler, og vi kan ikke stole på likevekt termodynamikk vurdere selv montering av disse nanorør. Sølv Nanoparticle stedet Olst forskere, under veiledning av Professor Mukhles Sowwan, utviklet en ny metode kalt magnetisk kontrollert sputtering inert gass kondens teknologi kan produsere jern nanorør. Først sølv hydrogenion argon er oppvarmet for å bli ionisert plasma, og en magnet er plassert bak målet av ønsket å styre formen på plasma og sikre at argon ion mål målet, derav navnet "Magnetron". Siste jern atom er freste av målet, kolliderer med argon atom og danner nanopartikler. Ved å kontrollere det magnetiske feltet, kontrolleres nøyaktig sølv hydrogenion plasma for å oppnå målet om å produsere selv nanorør.

Silver nanopartikler diameter i 5 ~ 100 Nano, ca 1 promille av menneskehår. Når nanopartikler er sprayet på planter, beskytte de planter fra sopp invasjoner. Nanopartikler viser også en rekke måter å hemme veksten av sopp, minimere sjansen av patogen produsere motstand. Sølv hydrogenion som et resultat, de kan brukes til mer effektiv kontroll over motstandsdyktig plante-patogener.

Silver nanopartikler blir undersøkt i ulike bransjer, sølv hydrogenion inkludert legemidler, diagnostikk, kosmetikk og næringsmidler. De har blitt brukt i såret dressinger, emballasje og forbrukernes matvarer som tekstil og sko å hindre mikrober produsere lukt.


Et par:Sølv Nano materiale egenskapene Neste:Sølvnitrat hensyn