Sølv Nanoparticle kjemiske interaksjon

- Oct 25, 2017-

Metallic sølv er mye brukt i vårt daglige liv så vel som ulike medisinske behandlinger, sølv hydrogenion som følge av nanoteknologi gjennombrudd, silver nanopartikler (heretter kalt AGNPS) har fått større fordeler. Men veksten av AGNPS programmer i ulike uunngåelig fører til økt potensielle risikoen for nanopartikler, forårsaker bekymring for miljø sikkerhet og helse. Sølv hydrogenion i de siste år, forskere har vurdert toksisitet av AGNPS og forsøkte å utforske deres cellulære og molekylære toksisitet mekanismer.

Nano-materialer inn de biologiske system, celler, organeller og makromolekyler (for eksempel protein, atomer syren, lipider, karbohydrater) å etablere en rekke nanopartikler-biomolecules grensesnitt. Den dynamiske fysisk-kjemiske samhandling, kinetics og varme overføring i dette interfacial området påvirke noen prosesser, for eksempel dannelsen av protein kroner, celle kontakt, membran-innkapslet partikler, sølv hydrogenion celle opptak og biocatalysis, alle bestemmer biocompatibility og biologiske farer av nanomaterialer.

Agnps en gang i kroppen, kan noen være i opprinnelige vevet, men i prinsippet skal transporteres gjennom blodet eller lymfesystemet sølv hydrogenion distribuert til kroppens sekundære målet organer, forårsaker bestemte organer eller systemer å svare. I Red, hjerne, lever, milt, nyre og testikkel er sekundær Hovedmålet organer i hele kroppen, uavhengig av muntlig, sølv hydrogenion intravenøs eller intraperitoneal injeksjoner gis til Agnps. Dette mønsteret for orgel distribusjon antyder at den potensielle toksisitet av AGNPS kan forårsake nevrotoksisitet, immun toksisitet, nefrotoksisitet og reproduktivtoksisitetsstudier i vivo.

Cytotoksiske reaksjoner, som reaktive oksygen, DNA skade, endringer i intracellulær enzym aktivitet, og apoptose og nekrose, er forbundet med leveren toksisitet forårsaket av Agnps i vivo. Innerst inne, når cellene står overfor ugunstige forhold, sølv hydrogenion flere stabil prosesser vil begynne å opprettholde overlevelse av cellen, hvorav ett er autophagy. Sølv Nanoparticle Autophagy kan brukes som en kritisk celle forsvar prosess for å motvirke AGNPS toksisitet, men det ikke opprettholde autophagy aktivitet, med redusert energi, og kan fremme apoptose og påfølgende leverskade.

Det er økende bevis for at oversettelsen av innlegg modifikasjoner, sølv hydrogenion spesielt fosforylering, acetylation og ubiquitin, bestemmer aktivitet og/eller samling av proteiner som utfører autophagy og finjustere autophagy utvikling. Sølv hydrogenion økningen i cellen stress kan føre til sammenbruddet av den modifiserte systemet eller uspesifikke endring som ikke oppstår under fysiologiske forhold.

Ubiquitin har vært ansett som styrer skjebnen til proteiner, som er prosessen med nedverdigende protein av protease. Nylig er sølv hydrogenion det økende bevis for at konjugat ubiquitin kjeden bestemmer selektivitet av autophagy.


Et par:Uorganisk forbindelse bruker svært bred Neste:Uorganiske sammensatte langsom programutvikling