Screening av trådformede sopp For antimikrobielle Silver nanopartikler syntese

- Feb 13, 2017 -

Den nåværende arbeidet hadde mål screening en bunke med 20 fungal stammer, isolert fra sukkerrør plantasje jord, for å identifisere de dugelig av biosyntesen av silver nanopartikler. Disse nanopartikler er kjent for å ha en stor og effektive program i klinisk mikrobiologi.


Fire stammer ble funnet for å være i stand til biosyntesen av silver nanopartikler. Biosynthesised nanopartikler var preget av UV-vis spektroskopi, skanning elektronmikroskop EDX og XRD.


De ble funnet for å ha en gjennomsnittlig størrelse på 30-100nm, en vanlig figur, og potensielle antimikrobielle aktivitet mot Escherichia coli og Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa. Den antimikrobielle aktiviteten ble funnet å være direkte knyttet til nanopartikler konsentrasjonen.


Mycogenic syntese av nanopartikler er en grønn biogene prosess å foretrekke til andre alternativer. Fordi sopp er store produsenter av ekstracellulære enzymer gjør denne prosessen skalering-up en lettere oppgave med høy viktighet for klinisk mikrobiologi på kampen mot mikrobielle motstand og andre industrielle applikasjoner.

Et par:TMDC Nanoflakes Gjør ny type Photosynthetic Solar Cell Neste:IDTechEx ny forskningsrapport om trykte, organisk, fleksible elektronikk