Forskere ved W.Va. høyskoler resultatene fra økonomisk, fellesskapet forskningsprosjekter

- Feb 15, 2017-

Sør CHARLESTON, W.Va.-Science professorer på høgskoler og universiteter over West Virginia gjennomfører forskningsprosjekter som påvirker Statens samfunn og økonomi.


Tirsdag ga professorer fra West Virginia University, Marshall University, Concord University og West Virginia State University presentasjoner av arbeidet under en stilk salong på broen Valley fellesskap og teknisk fagskole i Sør Charleston.


Dr. Nadja Spitzer, på Marshall, har jobbet med et prosjekt som omhandler silver nanopartikler og hvordan det påvirker utviklingsland hjerneceller hos barn.


"Barn kan bruke tannbørster, bruke leker, utsettes årene eller selv tiår og nivåene er går høyere og høyere. Dette er en kritisk tid av hjernens utvikling, selvfølgelig. Hvis disse nanopartikler bygge opp i hjernen og påvirker utviklingen, er av bekymring,"forklarte Spitzer.


Forskning viser, Spitzer sa at cellene oppfører seg annerledes og at de er cellulære funksjoner endringer når de utsettes for nanopartikler.


Dr. Brian Anderson, direktør for West Virginia University Energy Institute, arbeider på et prosjekt som involverer naturgass hydrater, termodynamisk modellering og geotermisk systemer. Han sa disse systemene vil hjelpe West Virginia, og verden, utvikle nye fornybare og bærekraftige energikilder.


"Vi har, i West Virginia, mest effektive kull brennende kraftverk i den vestlige halvkulen på Longview makt like nord for Morgantown. Vi arbeider med dem på hva deres neste skritt vil være å øke deres energieffektivitet i bruken av kull,"sier Anderson.


Studenter har sammen med disse professorer å få hendene på erfaring. Anderson sier det er viktig å involvere studenter i forskning så de kan være forberedt for karriere og så de kan lære fremtidige generasjoner.


"For å få dem involvert i virkelige verden prosjekter er hva er av kritisk betydning fordi de problemer og utfordringer utvikles hver dag og hvert år og lærebøker kan ikke holde tritt med det," sa han.


Spitzer sa hennes studenter lærer om ledelse og kommunikasjon, ikke bare vitenskap.


"De få eget prosjekt, de måtte finne ut tidslinjene, de må kanskje overvåke eller lære ting til andre studenter, så de går til internasjonale konferanser og de har å presentere sin forskning forskere, doktorgrad fra hele verden," sier hun.


Andre foredragsholderne inkludert Dr. Joseph Allen fromConcord University og Dr. Sanjaya fra West Virginia State University.


Allens forskning fokuserer på forståelse jordskjelv i dyp feil soner. Sanjaya fører en aktiv forskningsprogram design planter og mikroalger å forbedre bioenergi og ernæringsmessig verdi.


Tirsdagens presentasjoner ble arrangert av West Virginia høyere utdanning Policy Kommisjonens avdeling for vitenskap og forskning.

Et par:IDTechEx ny forskningsrapport om trykte, organisk, fleksible elektronikk Neste:Utskrevne elektronikk markedet er ventet å rekkevidde 65,0 $ milliarden av 2024; Etterspørselen etter Smart emballasje endringer spillet For konkurrenter | TMR