Utskrevne elektronikk: RFID Sensor plattform og fleksibel funksjonelle filmer For automatisk behandling

- Mar 17, 2017 -

Schreiner PrinTronics, Schreiner konsernets kompetansesenter for utskriften elektronikk, på "Innovasjon presentasjon" av LOPEC i München (Hall B0) på 29 mars og 30, vil presentere en verden først: en trykt RFID sensor plattform med en kompleks etikett med elektrisk funksjoner. Etiketten bruker trykte ledende spor, og kombinerer en temperatur og en første-åpning sensor med en NFC chip. Takket være en trykt NFC antenne, kan chip leses med en smarttelefon utstyrt for dette formålet. Utviklet for roll-til-Rull prosesser, er løsningen perfekt for automatisert behandling.


Når den trykte RFID sensor plattformen brukes til å forsegle en produkt pakke utfører to viktige funksjoner. Ved hjelp av en sensor, det kontinuerlig måler og registrerer temperaturer over hele leverandørkjeden gjennom etikettens levetid. En svært tynn, fleksibel batteri forankret i etiketten kan slike langsiktige datalogging. En i tillegg integrerte første-åpning sensoren indikerer hvorvidt etiketten har blitt kuttet gjennom åpne boksen og innholdet kan ha vært utsatt for modifisering.


Andre fleksible og flere lag film produkter for elektrisk ledning, bytte, måling og kontroll formål å bli vist frem på LOPEC messe inkluderer trykte ledende spor, antenner, Varmeelementer, reflekser, multifunksjonelle brukergrensesnitt og andre sensorer. Disse Schreiner PrinTronics løsninger er flerfunksjonelle samt og levere høy merverdi. Basert på inngående kunnskap ved utskrift av sølv og karbon, i isolasjon og gjennom hull sammenkoblinger, Schreiner PrinTronics har utviklet høy presisjon roll-til-Rull utskrift av elektronikk til stadig høyere nivåer i de siste årene.

Et par:Cambrios å fremskynde sølv Nanowire adopsjon globalt med etableringen av CAM Kina Neste:Teen finner opp en dukkert for å Germs Away