Utskrevne elektronikk markedet er ventet å rekkevidde 65,0 $ milliarden av 2024; Etterspørselen etter Smart emballasje endringer spillet For konkurrenter | TMR

- Feb 08, 2017 -

Viktige spillere i denglobale trykte elektronikk markedethar vært kjemper for å beholde ledelse med utvikling, implementering av nye teknologier og produktinnovasjon. Åpenhet markedsundersøkelser bemerker at noen av de ledende spillerne i det globale markedet er Samsung Electronics co, Ltd, Xerox Corporation, tynn Film elektronikk ASA, Optomec Inc. og Intrinsiq Materials, Inc. Selskapene forventes også å fokusere på fusjoner og oppkjøp og strategisk allianser for å forbli relevant til intensiverer konkurransen.

Ifølge forskning rapporten, globale trykte elektronikk markedet var verdt US$ 25,4 bn i 2015 og forventes å nå et verdsetting av US$ 65,0 ved utgangen av 2024. Under prognoseperioden 2016 og 2024, er det globale markedet ventet å videre på en CAGR 11.0%.

Asia Pacific å lede flokken fremvoksende økonomier holder behovet for utskrevne elektronikk Steady

Geografisk er globale trykte elektronikk markedet segmentert i Nord-Amerika, Asia Pacific, Europa, Latin-Amerika, og Midt-Østen og Afrika. Av disse forventes Asia Pacific å innlede pakken i prognoseperioden. Selv om regionen forventes å være vitne til en mindre slip, vil det fortsatt få en andel på 36,0% i det globale markedet ved utgangen av 2024. Fremvoksende økonomier av India, Kina og Japan er anslått til å gi den utskrevne elektronikk markedet i Asia Pacific et skudd i armen i nær fremtid.

Få eksempel-PDFEN for Profesjonsforskning innsikt

Detaljhandel og emballasje segmentet lover urokkelig vekst prognoseperioden

I programmet, er det globale markedet segmentert i detaljhandel og emballasjen, bil- og elektronikk. Av disse, detaljhandel og emballasje segmentet holdt den største andelen i det globale markedet i 2015. Voksende detaljhandelen og endre oppfatninger mot emballasje forventes å kjøre dette segmentet i det globale markedet i årene som kommer. Ved slutten av 2024, detaljhandel og emballasje segmentet forventes å utgjøre en del av 34,5% i globale trykte elektronikk markedet. Den økende etterspørselen etter smart emballasje forventes å spille en avgjørende rolle i utviklingen av dette segmentet. Teknologiske forbedringer og fremskritt i metoder emballasje har også gjort en betydelig forskjell til stigende inntekter av detaljhandel og emballasje program segmentet.

Globale trykte elektronikk markedet blir drevet ved økende organiske materialer for å lage utskrevne elektronikk. Opptaket av organisk materiale er knyttet til deres kostnadseffektivitet for utskrift fleksibel viser. Videre som semiconducting og lede organiske materialer som polymerer og molekyler kan brukes til en rekke formål. Det økende presset for å redusere energiforbruket, negativ miljømessig innvirkningen og materielle svinn har også bedt flere produsenter bruke organisk materiale for utskrevne elektronikk. Markedet er også sannsynlig å vitne en økning i etterspørselen etter trykt elektronikk som industrien viser en interesse i bruken av bestrøket papir trykte elektronikk.

Dårlig tilgjengeligheten av organisk materiale å holde markedet

Om nøkkelen kjører faktoren dreier seg om bruk av organisk materiale for utskrevne elektronikk, har det også blitt en faktor som er begrensende markedet. Dårlig tilgjengeligheten av organisk materiale fungerer som et stort hinder for verdensmarkedet. Videre er uorganiske elektronikk fortsatt kommersielt levedyktig enn organisk. I tillegg legger uttømmende forskning kreves for å bruke organisk komponenter også kostnadene for produksjonsprosessen. Dermed er høye driftskostnader og mindre tilgjengelighet eller organisk materiale forventet for å hemme det globale markedet i årene som kommer.

Denne vurderingen er basert på åpenhet markedsundersøkelse rapporten, tittelen andquot;Utskrevne elektronikk markedet - Global industri analyse størrelse aksje veksttrender og prognosen 2016-2024.andquot;

Et par:Forskere ved W.Va. høyskoler resultatene fra økonomisk, fellesskapet forskningsprosjekter Neste:Ledende blekkfarger i 2017: De neste store tingene