Printed Electronics Markedsanalyse Av Material (Ink og underlag), By Technology (Inkjet, Screen, dyptrykk, og Flexographic), etter enhet (Display, Photovoltaic, Lighting, RFID, og andre), etter region og Segment Prognoser, 2014-2025

- Mar 14, 2017 -

NEW YORK, 27 februar 2017 / PRNewswire / - Den globale trykt elektronikk markedet anslås å nå USD 19150000000 innen 2025, ifølge en ny rapport fra Grand View Research, Inc. fosser etterspørselen etter fleksibel elektronikk ved lav produksjon kostnader og behovet for miljøvennlige teknologier som banet vei for økt bruk av teknologien.

I tillegg er økende penetrasjon av IOT over hele verden viser seg å være en viktig faktor i å trekke den trykte elektronikk markedet over prognoseperioden. Den stadig økende etterspørselen etter IOT i telekommunikasjonsindustrien for å styrke nettverket og optimalisering av ytelse sammen med virksomhet forventes å drive anvendelse av teknologi i løpet av prognoseperioden.

Mange teknologiske fremskritt og utviklingen har ført til utviklingen av en rekke elektroniske gadgets og instrumenter. De voksende bevissthet og brukervennlige teknologier som fører til tidlig anvendelse av disse innovative produkter betydelig.

Kompetente aktører i bransjen investerer i stor grad på de relaterte FoU-aktiviteter for å berike produktporteføljer og etablere sin tilstedeværelse i markedet. Til slutt, har innføringen av de effektive og pålitelige teknologier som trykt elektronikk viste seg å være en nødvendighet for produsentene over hele verden. Derfor er det trykt elektronikk forventet å søke en bemerkelsesverdig oppmerksomhet over forbrukerelektronikk sektoren over prognoseperioden.

Den trykte elektronikk markedet er kategorisert basert på materialer som trengs, teknologier og enheter som holder en større applikasjon over prognoseperioden. Asia Pacific-regionen bidrar til den store etterspørselen av ledende blekk og forventes å holde grepet over estimert tid. Dette kravet kan bli akkreditert til økt produksjon av forbrukerelektronikk over de regionale landene.

Men Nord-Amerika og europeiske land som Storbritannia, Tyskland og Norge omfatter ulike organisasjoner og foreninger som er involvert i å fremme og å investere i FoU for å utvikle den trykte elektronikk teknologi. Videre er Asia Pacific-regionen også forventes å være vitne stor etterspørsel som har ført selskapene til å investere tungt for å øke blekk kvalitet, pålitelighet, og andre ledende egenskaper.

De karakteristiske trekk ved blekkskriverteknologi som mindre blekk forbruk og materialsvinn, fleksibilitet, kompakthet og mindre innledende investeringen er ledende på teknologi for å oppleve en bemerkelsesverdig rask over antatt periode. Videre trykte elektroniske RFID-enheter er et annet segment å observere en bemerkelsesverdig økning i løpet av prognoseperioden på grunn av den krevende program i emballasjen sektor. Derfor påvirker positivt for å styrke det globale trykt elektronikk markedet over hele verden.

Ytterligere viktige funn fra rapporten foreslår:  

Den trykte elektronikk markedet veksten kan bli akkreditert til den økende adopsjon av inkjet teknologi, den økende display og trykte RFID-enheter segmenter.

Den økende bevissthet om bevaring av naturressurser fører til innføring av miljøvennlige alternativer, for eksempel innføring av photovoltaic enheter som er videre tildele teknologien vekst.

Ledende blekk og skjermen utskrift teknologi er de to segmentene som dominerer den generelle trykt elektronikk markedet utgjør den største andelen.

Ulike organisasjoner og foreninger er fremme trykt elektronikk teknologi i de europeiske land som Tyskland og Storbritannia, som utgjør en betydelig andel i 2015.

De viktigste industri deltakere er:
Enfucell Oy, GSI Technologies, NovaCentrix, og T-Ink, Inc. De viktigste forbedrings strategier etterfulgt av kompetente aktører inkluderer signering partnerskap eller distribusjonsavtaler, fusjoner og oppkjøp samt berikende sine porteføljer ved å gjennomføre kontinuerlig R & D.Et par:Bruke Ink Med Silver Nanopartikler Tilbyr mulighet for New stive og fleksible Hybrid Circuitry Neste:Ledende blekk i 2017: The Next Big Things