Uorganiske sammensatte navngiving retningslinjer

- Oct 13, 2017-

Uorganiske forbindelser, forbindelser har ingenting å gjøre med kroppen (noen knyttet til kroppen av sammensatt og uorganisk sammensatte, som vann) og organiske forbindelser, vanligvis refererer til ikke inneholder karbonforbindelser, inkludert karbon oksid, karbonat, karbonat, cyanid, etc., heretter kalt uorganiske stoffer.

Navnet på uorganiske sammensatte bør være kortfattet, presis å angi sammensetning og struktur av navngitte saken. Dette krever bruk av navnet på elementet, rot, eller for å uttrykke de forskjellige komponentene av stoffet; Bruk "kjemiske preposisjonen" (funksjonen koble substantiver) å uttrykke tilkobling av hver komponent av stoffet.

Navngiving

(1) kjemiske preposisjonen: systemnavnet for sammensatte er påføre av dens grunnleggende komponentene. En kjemisk preposisjon er en infix av et sammensatt navn er dannet ved navn av et sammensatt. Listen nedenfor.

Dette er en enkel kombinasjon. KCl, som klor atom (Cl) og K (K), kalles kalium klorid. NaOH, som hydroksid (OH-) og natrium (Na), kalles natriumhydroksid.

En kombinasjon av molekyler og molekyler eller molekyler med ioner. For eksempel CaCl 2 · H 2 O kalles veisalt og H tre O kalles hydronium.

(3) generasjon en. Erstatte til hydrogenatomer i overordnet sammensatte, for eksempel NH 2 Cl, som kalles chloromide; NHCl 2 kalles dichlorinated ammoniakk;

ClCH2COOH kalles chloroacetic sur. B. svovel (eller selen, Tellur) erstattet oksygen, som H2S2O3 svovelsyre; HSeCN kalles selen diocyanate.

Det sies at to eller flere av de samme molekylene er konvergerende, som (HF) 2 flussyre, (HOCN) 3, 3 polycyanic syre, (KPO 3) 6.

(2) base og rot: basen og rot er atomic gruppene som finnes i sammensatt, hvis kovalent binding er kalt med andre komponenter

Liming av valence bånd til andre komponenter, kalles roten. Base og rot er generelt oppkalt etter deres overordnede sammensatte, som kalles en base eller en rot. Basen og rot kan også være oppkalt etter elementnavnene som finnes, full elementnavnene plasseres foran og de ledige er igjen.

Karbondioksid

Fargeløs odorless gass, syre, løselig i vann (Volumforholdet 1:1), delvis kullsyre. Gass karbondioksid brukes til å lage lut industri og sukkerindustrien, og den brukes for herding av stål castings og produksjon av bly-hvit. Det kan være brent av karbon i overflødig luft eller laget av marmor, kalkstein, dolomitt calcination eller syre, som et biprodukt av bransjer som kalk og gjæring. Karbondioksid vanligvis brenner ikke og støtter ikke forbrenning. Tetthet er litt større enn luften normal temperatur, og når oppvarmet, det vil konsentrere seg om toppen, ofte brukt som en slukkende agent. Karbondioksid er en uunnværlig råmateriale for fotosyntesen av grønne planter. Karbondioksid er ofte brukt som gjødsel i drivhus. Solid karbondioksid, kjent som tørris, kan absorbere mye varme når det er sublimert, så det brukes som en kjølemiddel, som kunstig nedbør, og brukes til å opprette røyk i dansen.

Svovelsyre

Ren svovelsyre er en slags fargeløs og odorless væske, som frigjør mye varme når oppløst. Det er en sterk syre som ikke er flyktige i høyt kokepunkt. Det er enkelt å løse opp i vann og kan blandes med vann i alle forhold. De kjemiske egenskapene er hydroscopicity, hydroscopicity, sterk oksidasjon, flyktig, Surhet og stabilitet.

Vann er den mest tallrike sammensatt i levende celler. Vanninnholdet er forskjellig i ulike typer organismer; Ulike vev og organer har ulike nivåer av vann.

Tilstedeværelsen av vann i cellen har to typer gratis vann og vann. Kombinasjonen av vann og andre stoffer er en viktig komponent i cellestruktur, regnskap for ca 4,5%. Gratis vann finnes i en fri form, et godt løsningsmiddel for celler, og kan være direkte involvert i biokjemiske reaksjoner, samt transport av næringsstoffer og avfall. Kort sagt, ikke kan alle livet aktiviteter i alle typer organismer skilles fra vann.

De fleste uorganiske salt ioner i cellen tilstand finnes, innholdet, men svært få, men det er mange viktige funksjoner: noen av uorganiske salt er en viktig komponent av noen komplekse forbindelser i cellen, som Fe er den viktigste komponenten av hemoglobin, Mg er klorofyll komposisjon; Mange uorganiske salt ioner er viktig å opprettholde livet aktivitetene til celler og organismer, som lave nivåer av kalsiumioner i blodet. Uorganiske salt er også viktig for å opprettholde ph balansen celler


Et par:Uorganiske sammensatte beskrivelse Neste:Sølv hydrogenion miljø sikkerhet