Uorganiske sammensatte beskrivelse

- Oct 24, 2017-

Uorganiske saken er en forkortelse av uorganiske forbindelser, vanligvis refererer til ikke-karbon-holdige forbindelser. Noen karbon-holdige forbindelser, slik som karbonmonoksid, karbondioksid, carbonates, cyanides, etc. er også uorganiske stoffer kan deles inn i oksider, lut, salt og så videre.

Organisk materiale definisjoner organiske forbindelser refererer vanligvis til karbon-holdige forbindelser, eller hydrokarboner og deres derivater, som er kollektivt referert til som organiske forbindelser.

Beskrivelse

1. organisk materiale er forkortelsen for organiske forbindelser. I dag mennesker vet mer enn 900 millioner typer organisk materiale, er langt mer enn uorganiske.

2. på begynnelsen av 1920-tallet, har forskerne brukt uorganiske forbindelser for å syntetisere mange organiske forbindelser, som urea, eddiksyre, fett og så videre. Tidlig på 1920, forskere hadde kjent organisk materiale fra dyr og planter og andre organismer, så denne typen sammensatt kalles økologisk saken. , Dermed bryte organisk materiale kan bare hentes fra organiske konseptet. Men på grunn av historiske og vanlige årsaker bruke folk fortsatt navnet på organisk materiale.

3. organisk materiale er generelt uløselig i vann, løselig i organiske løsemidler, Smeltepunkt er lav. De aller fleste av organisk materiale varme lett oppdelte, lett å brenne. Organisk reaksjon er generelt tregt, og ofte ledsaget av bivirkninger.

4. en rekke organiske forbindelser kan deles inn i hydrokarboner og hydrokarbon derivater av to kategorier. Ifølge organiske molekyler i de funksjonelle gruppene, delt i alkyl, alken, alkyne, aromatiske hydrokarboner og alkoholer, aldehyder, karboksylsyre, estere Etc. Ifølge karbonfiber strukturen av organiske molekyler, kan også deles inn i åpne kjeden forbindelser, karbosykliske forbindelser og heterocyclic forbindelser tre kategorier.

5. organisk materiale er av avgjørende betydning for menneskets liv, liv og produksjon. Alle levende vesener på jorden inneholder store mengder organisk materiale.

Hovedforskjellen mellom organiske og uorganiske saken

Uorganiske og organiske saken i naturen og reaksjon av forskjellen er bare i forhold, betinget, ulike organisk materiale har spesielle egenskaper. For eksempel kan etanol, eddiksyre, acetaldehyd, aceton og vann være gjensidig blandbar; Carbon tetrachloride Alkaloacetic syre og sine tungmetallsalt kan være ionisert i vandig løsning; Trekloredikksyre er en sterk syre; noen reaksjoner, for eksempel termisk cracking av alkanes og trinitrotoluene eksplosjonen gjøres i et øyeblikk, og så videre.

Vann er den mest tallrike sammensatt i levende celler. Forskjellige typer organismer, vanninnholdet er forskjellig; forskjellige vev, organer, vanninnholdet er også annerledes.

Tilstedeværelsen av vann i celler er gratis vann og kombinerte vannet, kombinert med vann og andre stoffer, er en viktig komponent i cellestrukturen, regnskap for ca 4,5%; gratis vann i form av gratis, er en god celle løsemiddel, kan også være direkte involvert i biokjemiske reaksjoner, men også transportere næringsstoffer og avfall. Alle er alle dagliglivets aktiviteter av ulike organismer uatskillelig fra vannet.

De fleste av uorganiske salter i nærvær av ionisk stat, selv om innholdet er svært liten, men det er mange viktige rolle: noen uorganiske salter er noen viktige komponenter i intracellulær forbindelser, slik som Fe er den viktigste komponenten av hemoglobin, Mg er en nødvendig komponent av klorofyll molekyler; mange uorganiske salt ioner for vedlikehold av celler og organismer har en viktig rolle i livet aktiviteter, slik som blod kalsiuminnhold er for lav vises krampetrekninger; uorganiske salter for å opprettholde celle syre og alkaliske balanse er også viktig i


Et par:Sølv nitrat egenskapene til den Neste:Uorganiske sammensatte navngiving retningslinjer