Uorganisk forbindelse Forbindelse av

- Jun 28, 2017 -

Magnesiumsulfatheptahydrat er en magnesiumforbindelse, uorganisk forbindelse også kjent som diarésalt, svovelbit, diarésalt, gaffeltype MgSO4 · 7H2O, uorganisk forbindelse Den relative molekylmasse på 246,47, hvite eller fargeløse små skrå og skrå kolonne krystaller, luktfri, kul Og litt bitter, oppløselig i vann, lettoppløselig i etanol, stabil i fuktig luft under 48,1 ℃, lett å vær i varm, tørr luft; Uorganisk forbindelse over 48,1 ℃, tapt et krystallvann, blir magnesiumsulfatheksahydrat, og med temperaturendringer vil det gradvis fjerne krystallisering av vann til vannfritt magnesiumsulfat. Magnesiumsulfat heptahydrat er et viktig uorganisk kjemisk produkt. Uorganisk forbindelse bruker et meget bredt spekter, kan brukes i industri, landbruk, mat, medisin og andre næringer.

1, matkvalitet magnesiumsulfat heptahydrat kan brukes som tilsetningsstoffer i magnesium, magnesiumsulfat er en svært viktig gjødsel, fordi den kan gi en rik ernæring for avlingene;

2, medisinsk klasse magnesiumsulfat heptahydrat kan brukes til cathartic, dets mettede løsning topisk belegg, antiinflammatorisk, hevelse, avgiftning, smertestillende effekt og hemmer sentralnervesystemet, rollen som anti-spasm;

3, magnesium sulfat heptahydrat industriell klasse kan brukes til trykking og farging tynn bomull klut, bomull, silke vekting agent, treprodukter, fyllstoff; Industriell avløpsvannbehandling, avløpsvann i kondensat og sedimentering for å gjøre det til kloakkstandardene.

4, i mikrobiell industri, magnesiumsulfat heptahydrat kan brukes som mellomstore ingredienser, brygging tilsetningsstoffer, tilsett kokende vann magnesium, gjør næringsstoffkilden ved gjæring.

5, Magnesite industri, Magnesia sementholdig materiale i a - magnesium sulfid sement, er det til magnesiumsulfat som det viktigste råmaterialet, slik at magnesiumsulfat løsning i magnesium sulfid sement som en av varianter av modifikator. Med magnesiumsulfat og magnesiumoksid blandet omrøring, dannelsen av magnesium limet materiale produkter.

Kvaliteten på dette svovelmagnesiumet skal oppfylle kravene til HG / T 2680-2009, og utseendekvaliteten skal oppfylle kravene til 5.1 i HG / T 2680-2009. Uorganisk sammensetning Denne standarden spesifiserer kravene, testmetoder, inspeksjonsregler, merking, merking, emballasje, transport og lagring av industrielt magnesiumsulfat.

Tilstedeværelsen av vann i celler er fritt vann og kombinert vann, kombinert med vann og andre stoffer, er en viktig komponent i cellestruktur, uorganisk forbindelse som utgjør ca. 4,5%; Fritt vann i form av fri, er et godt celle løsningsmiddel, Kan også være direkte involvert i biokjemiske reaksjoner, uorganisk forbindelse, men også transportere næringsstoffer og avfall. Alt i alt er alle levende aktiviteter av forskjellige organismer uatskillelige fra vann.

De fleste av de uorganiske saltene i nærvær av ionisk tilstand, uorganisk forbindelse, selv om innholdet er svært liten, men det er mange viktige roller: Noen uorganiske salter er noen viktige komponenter i intracellulære forbindelser, slik som Fe er hovedkomponent i hemoglobin, uorganisk Forbindelse Mg Er en nødvendig komponent av klorofylmolekyler; Mange uorganiske saltioner for vedlikehold av celler og organismer har en viktig rolle i livsaktivitet, uorganisk forbindelse som blodkalsiuminnhold er for lavt, vil dukke opp krampe; Uorganiske salter for å opprettholde cellesyre og alkalibalanse er også viktige


Et par:Uorganisk forbindelse Neste:Silver Nanoparticle Miljø Sikkerhet