Uorganiske sammensatte programutvikling

- Oct 10, 2017 -

Bruk av uorganisk silisium sammensatte ildfaste materialer for utvikling av silisium sammensatte sementere ildfaste materialer motstandsdyktig mot syre og vann motstand på grunn av komplekse tekniske forhold, det er syre vann før og etter oppvarming av den prosjekt, eller i varmen av rollen syre middels uorganiske sammensatte krever ildfaste materialer har varmebestandig og syre motstand mot vann. Uorganiske sammensatte Uoppvarmet vann glass ildfaste eksemplarer i forskjellige typer og konsentrasjoner av syre se tabellen i vann enn i syre oppbevaring styrke redusert, enn i luften herding styrke også redusert.

Fordi det er ingen reaksjon mellom silikat og syre i vann, kiselsyre gel er ikke lenger produseres, men løselig saken oppløst, strukturen er ikke fast, uorganisk sammensatte styrke faller, derimot, jo høyere syre konsentrasjonen av ildfast styrke er høyere, som viser at rollen syrer og silikat styrke, øke styrken.

Høy temperatur ytelse natriumsilikat ildfaste materialer, syre og vann motstand og natriumsilikat egenskaper, natrium fluor innhold, samlede datatyper i produksjonen bør kontrolleres strengt. Modulus av natriumsilikat er høy temperatur eiendom ildfast. Uorganiske sammensatte syre og vann motstand kan ha en betydelig innvirkning, høy modulus, med syre motstandsdyktig og høy temperatur ytelse modulus lav vil redusere disse egenskapene. Valg av modulus er vanligvis bedre.

Hjemme og i utlandet, bruk av uorganisk silisium forbindelser i ildfaste materialer har blitt rapportert, og nye teknologier og materialer har blitt utviklet. Uorganiske sammensatte det er foreslått at de ildfaste materialene som passer til ulike industriproduksjonen forhold bør utvikles for å møte behovene til ulike bransjer.

Det er to typer vann i cellen, som er gratis og kombinerer vann. Kombinasjonen av vann og andre materialer er en viktig komponent i cellestrukturen, uorganisk sammensatte regnskap for ca 4,5%, gratis vann finnes i form av gratis, er et godt løsningsmiddel for celler, kan også delta i biologiske kjemiske reaksjoner , men også transportere næringsstoffer og avfall. I et ord, er alle livet aktiviteter i alle typer organismer uatskillelig fra vann.

De fleste uorganiske salter i cellene finnes i ioniske stater, selv om innholdet er svært liten, men det har mange viktige roller: noen uorganiske salter er viktige komponenter av noen komplekse forbindelser i celler, som FE er den viktigste komponenten av hemoglobin, MG er den avgjørende ingrediensen av klorofyll molekyl. ; Mange uorganiske salter er viktig for å opprettholde livet aktivitetene til celler og organismer, uorganisk sammensatte som tilstedeværelse av kalsiumioner i blodet for høy til å forårsake kramper; Det er også viktig å opprettholde syre-base balansen av celler.


Et par:Sølvnitrat fysiske og kjemiske egenskaper Neste:Sølvnitrat skade for menneskekroppen