IDTechEx ny forskningsrapport om trykte, organisk, fleksible elektronikk

- Feb 10, 2017 -

IDTechEx forskning, en ledende leverandør av uavhengig, business intelligence og hendelser på ny teknologi, kunngjør at en ny rapportTrykt, organisk andamp; Fleksibel elektronikk prognoser, spillere andamp; Muligheter 2017-2027

Denne rapporten gir den mest omfattende oversikt over emnet gir detaljert ti års-prognoser av enheten skriver. Markedet analyseres av territorium, trykte vs ikke trykt, stive vs fleksibel, uorganisk kontra organisk, koste materialer vs prosessen koste og mye mer. Aktiviteter av over 1000 ledende selskaper er gitt, som er vurdering av vinnerne og taperne framover.

I rapporten forsjkning IDTechEx hver aktivering teknologikomponent i kraft av markedet trenger - ikke teknologi push. Vi trekke ti år av kunnskap sporing denne sektoren og gi detaljert, raffinert prognoser, strategiske posisjonering og vurdering av trender, andquot, varmt topicsandquot; og udekket muligheter.

Rapporten tar spesielt det store bildet - inkludert OLED-skjermer og belysning, til tynnfilm solcellepanel fleksibel mot og mye mer. Viktigere, inneholder den ikke bare elektronikk som er skrevet ut, organisk og/eller fleksible nå, men det dekker også de som vil være. Realistisk tidsrammer, case-studier, eksisterende produkter og fremveksten av nye produkter er gitt, er hindringer og muligheter for årene som kommer.

Over 3000 organisasjoner arbeider med utskrevne, organisk, fleksible elektronikk, inkludert utskrift, elektronikk, materiale og emballasje selskaper. Mens noen av disse teknologiene er i bruk nå - faktisk er det tre sektorer som har opprettet milliarder dollar markeder - er andre kommersielt embryonale.

Fordelene med disse nye elektronikk er mange - spenner fra lavere kostnad, forbedret ytelse, fleksibilitet, gjennomsiktighet, pålitelighet, bedre miljømessige legitimasjon og mye mer. Mange av programmene vil bli nylig opprettet, og der eksisterende elektronisk og elektrisk produkter påvirkes, omfanget skal varieres.

Mye refererte IDTechEx rapporten bringer det hele sammen, med særlig fokus på programmer og kvantitativ vurdering av muligheter.

IDTechEx finner det totale markedet for trykt, fleksibel og organisk elektronikk vil vokse fra $29.28 milliarder i 2017 til $73.43 milliarder i 2027. Fleste som er OLED (organisk men ikke skrevet ut) og ledende blekk brukes til en rekke programmer. På den andre hånden, elastisk elektronikk, logikk og minne, tynnfilm sensorer er mye mindre segmenter men med stort vekstpotensial som de dukker opp fra Randamp, D.

Hvis du ønsker for å forstå det store bildet, mulighet, problemer du kan takle eller hvordan du kan begynne å bruke disse teknologiene og implikasjonene involvert, er denne rapporten et must. Forsket av flerspråklige IDTechEx konsulenter basert i fire land og tre kontinenter, bygger denne rapporten på ti år av kunnskap om industrien.

Et par:Screening av trådformede sopp For antimikrobielle Silver nanopartikler syntese Neste:Forskere ved W.Va. høyskoler resultatene fra økonomisk, fellesskapet forskningsprosjekter