Hvordan ledende trykkfargene forbrukeren krav

- Jan 13, 2017 -

Av Michael Wagner, Engineering Manager, nye produkt Design, Butler Technologies, Inc

Todayand #39; s forbrukerne forventer produkter som er rask, smart og praktisk og ledende blekkfarger oppfyller disse kravene.

Ledende blekkfarger er det nyeste fremskrittet i trykt elektronikk, den brede kategorien produsert produkter som har lang bro elektrisk krets gapet mellom mennesker og maskiner. Ved å utnytte tiår med bransjekunnskap og nylige fremskritt i ledende blekkfarger, gir dagens vitenskap trykte elektronikk løsninger som berører dagliglivet til nesten alle forbrukere. Selskaper som ikke tilfredsstiller disse forbrukerne er bundet å miste bakken til konkurrenter som er villig til å omfavne ny teknologi.

Ledende blekkfarger redusere vekten, kompleksitet og kostnader

I stedet for den tradisjonelle kanal etset kobber, produsenter kan bruke ledende blekkfarger som sølv, karbon og andre polymer tykk filmer (PTF). Ledende blekkfarger kan skrives på lettere underlag som er så forskjellige som polyester, polycarbonates, polyuretan og papir. Bruk av disse lett underlag åpner døren for større kreativitet i produktutvikling og mindre kompleksitet i produksjon.

Ved å redusere produktet kompleksitet, kan selskaper realisere en tilsvarende reduksjon i materialer, montering og supply chain kostnader. Også fordi ledende blekk er additiv i naturen, produsenter kan eliminere avfall bekker og tilhørende kostnader som følge av kobber etsning.

Ledende blekk begrensninger som fortsatt er behandlet av materialer giganter som DuPont. Heldigvis for produsenter, de fleste gapene mellom ledende blekk og tradisjonelle kobber flex kretser vil snart være en ting fra fortiden.

Verdien av usett sensorer

Gitt utbredelsen og lave kostnader for dagens trykte elektroniske enheter, vurdere sluttbrukere sjelden teknologien som gjør disse enhetene tick. For eksempel forbinder noen folk den diagnostiske elektrokardiogram (ECG) med trykte elektronikk. Bruk av ledende blekk, men har vært katalysator for erstatter rigid, upraktisk elektroder med mer komfortabel, rimelig og disponibel sensor pads som er i bruk i dag.

En annen raskt voksende anvendelse av blekk-drevet trykte elektronikk er brede kategorien wearables. Enheter som bruker elastisk og vaskbare blekk kan være varme overført til et plagg og brukes til å måle elektriske impulser utløst av muskel bevegelse. Wearables er allerede vises i atletisk og medisinsk og finner raskt veien inn i andre bransjer.

Smart emballasjeer en ledende blekk-basert program. Innebygd PFT kretsene i emballasjen har kraftig forbedret lager styre prosesser for grossister og forhandlere. Sammenlignbare etiketten teknologi har selv blitt strukket til stasjonen kreative markedsføringskampanjer.

Hva har IoT har å gjøre med det?

DenInternett av ting (IoT)er en referanse til det faktum at alt er eller vil bli snart, koblet til Internett. Industrien av trykte elektronikk er midt i handlingen IoT. Fremskritt i ledende blekkfarger har innledet en ny bølge av trykte elektroniske løsninger når markedet er sulten på nye og kreative programmer. I faktisk anslår næringen ressurser at mer enn et dusin nye anvendelser av trykte elektronikk er på horisonten, programmer som blir spillet skifter medisinsk, automotive, atletisk, underholdning, romfart, tekstil, sikkerhet og andre sektorer.

Den lange og korte av det? Fremskritt i ledende blekk gir forbrukerne hva de krever daglig: rask, smart, miljømessig trygg og bruker vennlige produkter.

Selskaper som fortsatt hesitant å engasjere trykte elektronikk-løsninger vil snart finne seg selv på en konkurransemessig ulempe. Glipp umiddelbare kostnadsbesparelser og forbedret sluttbrukeropplevelse vil henger selskaper trolig offer kundetilfredshet. I dagens konkurranseutsatte markedet, det er bare ikke greit.

Michael Wagner er Engineering Manager, produktutvikling forButler Technologies, Inc, ligger like utenfor Pittsburgh, Pennsylvania. Butler teknologier er tungt involvert i forskning og utvikling av ledende blekkfarger, fleksibel underlag og trykte elektronikk design og produksjon. Butler teknologi hjelper bedrifter utvikle deres skrives ut elektronisk applikasjoner samt alternativer til tradisjonelle kretser for medisinsk diagnostikk, automotive instrumentering, sikkerhet programmer, tekstiler og en rekke andre sektorer. KontaktMichael Wagner.

Et par:Lav temperatur sintring svært ledende sølv blekk For fleksibel elektronikk Neste:Ledende blekk markeder 2016-2026: Prognoser, teknologi spillere