Samarbeid om Printed Electronics forskning og anvendelse

- Mar 15, 2017 -

51.jpg

DuPont Electronics & Communications ( DuPont ) og Holst Centre har annonsert den tredje utvidelsen av deres vellykket langsiktig samarbeid, som er fokusert på avanserte materialer for den trykte elektronikkindustrien. Som en fullverdig partner i Printed Electronics programmet, DuPont vil bidra med nye materialer og forskningsprøver rettet mot Holsts aktive prosjekter i de områdene av bærbar elektronikk, in-mold elektronikk, forbrukerelektronikk og helsetjenester.


"Vi er glade for å utvide vårt samarbeid med Holst Centre , fortsetter å jobbe sammen i å fremme ny utvikling i trykt elektronikk", sa Kerry Adams, trykt elektronikk markedssegmentet manager, DuPont . "I tillegg til å fremme teknologi, gir samarbeidet oss med verdifull innsikt i de behov og krav til andre Holst partnere, inkludert sluttbrukere og utstyrsleverandører, slik åpen innovasjon og akselererende produkt og programutvikling."


I denne neste fasen vil det legges vekt på samarbeidet være på å utvikle og teste komplette utfyllende materialsystemer og hell skape arbeids demonstranter og prototyper, med utvikling av kommersielle produkter som det endelige målet. Spesielt vil samarbeidet fokusere på skjermen trykkes og blekk jet elektronisk blekk og pastaer, flat seng og rull-til-rull behandling og konvensjonell ovn samt fotoniske herding / sintringssystemer.Over livet av DuPont / Holst Centre samarbeid, har resultatene inkludert utvikling av nye nano-Ag blekk og pastaer, som fører til kommersialisering av DuPont er best i klassen ledende blekk-jet sølv blekk, PE410, annonsert og omtalt på LOPEC i München, Tyskland, i april 2016. Nå nylig, Holst presenterte sine bærbare smart skjorte design i DuPont messe på Wearables Expo i Tokyo, Japan, fra 18 til 20 januar, har 2017. Andre prestasjoner inkludert en vellykket gjennomføring av DuPont blekk og pastaer som muliggjør produksjon av smarte klær, fleksible sensorer og smart blemme medisinsk, samt in-mold elektronikk, og Organisk Photovoltaic (OPV) og Organic Light Emitting Diode (OLED) belysning demoer og prototyper.
"Samarbeidet mellom DuPont og Holst Centre fortsetter å kjøre spennende fremskritt i trykt elektronikk", sier Jeroen van den Brand, programdirektør 'trykt elektronikk', Holst Centre . "Vi er glade for å fortsette å utforske nye teknologier og muligheter sammen med en anerkjent industrileder."


Holst Centre er en uavhengig åpen innovasjon FoU-senter som utvikler generiske teknologier for trådløse sensorteknologi og fleksibel elektronikk, som bidrar til å svare på globale samfunnsutfordringer innen helse, livsstil, bærekraft og Internet of Things. Et viktig trekk ved Holst Centre er dens samarbeidsmodell med industri og akademia rundt felles veikart og programmer. Det er denne type kryssbefruktning som gjør at Holst Centre å stille sin faglige strategi til industrielle behov. Holst Centre ble satt opp i 2005 av IMEC (Flandern, Belgia) og TNO (Nederland) med støtte fra det nederlandske Ministry of Economic Affairs og regjeringen i Flandern. Holst Centre har over 200 ansatte fra rundt 28 nasjonaliteter og en forpliktelse fra mer enn 50 industripartnere. For mer informasjon om Holst Centre, kan du gå www.holstcentre.com

DuPont Electronics & Communications er en ledende innovatør og høy-volum leverandør av elektroniske blekk og pastaer som tilbyr et bredt spekter av trykte elektroniske materialer kommersielt tilgjengelig i dag. Den voksende portefølje av DuPont elektronisk blekk brukes i mange programmer, inkludert forming ledende spor, kondensator og motstandselementer, og dielektrisk og innkapsle lag som er kompatible med mange substratoverflatene inkludert polymer, glass og keramikk. For mer informasjon, besøk http://www.advancedmaterials.dupont.com.

DuPont har vært å bringe verdensklasse vitenskap og teknikk til det globale markedet i form av innovative produkter, materialer og tjenester siden 1802. Selskapet mener at ved å samarbeide med kunder, myndigheter, frivillige organisasjoner, og tenkte ledere kan vi bidra til å finne løsninger på slike globale utfordringer som gir nok sunn mat for folk overalt, redusere avhengigheten av fossilt brensel, og beskytte liv og miljø. For mer informasjon om DuPont og sitt engasjement for inkluderende innovasjon, kan du gå http://www.dupont.com

Et par:Teen finner opp en dukkert for å Germs Away Neste:Bruke Ink Med Silver Nanopartikler Tilbyr mulighet for New stive og fleksible Hybrid Circuitry