Ledende blekk i 2017: The Next Big Things

- Feb 28, 2017-

Den ledende blekk industrien er fortsatt på jakt etter den neste store tingen. Alvorkonkurransepress i kjernevolummarkedene har ført de fleste leverandører til å søke nye begynnende muligheter. Den utbredt strategi er nå å få så bred produktportefølje som mulig, såing flere begynnende markedene, tiltrekke så mye tilbakemeldinger fra kunder som mulig, og etablere verdinettverk tidlig.

Leverandører også nå intenst se på hverandre, hurtig utsetting sammenlignbare produkter som resulterer i en erosjon av differensiering. Dette setter leverandører i et bind: en den ene siden, de ønsker å holde teknologien hemmelig for lang tid å perfeksjonere dem i huset, men på den annen side, de må ta det til markedet tidlig fordi de krever tilbakemeldinger fra kunder i nye markeder hvor verken tallene-of-merit eller kundenes behov er godt kjent.

Til tross for alt dette, har industrien identifisert flere nye anvendelsesområder i 2013-2016 perioden som den søker å forynge seg selv. Det er nå derfor på oppfølging gjennom fase på mange fronter. I denne artikkelen vil vi kort skissere utviklingen i flere voksende sektorer mens også identifisere de nyeste trendy begynnende bruksområder. Legg merke til at programmene er oppført i ingen spesiell rekkefølge av betydning.

Hvis du vil vite detaljene om ledende blekk industrien inkludert alle de nyeste teknologier samt vurdering av mer enn 24 eksisterende og nye applikasjoner se vår rapport om ledende blekk Markets 2017-2027: Prognoser, Technologies, spillere. Denne rapporten er den mest up-to-date versjon av vår autoritative og omfattende rapport som er blitt industri referanse.

Solcellepanel (PV): PV industrien vil forbli den viktigste volum / omsetning driver for avfyring-type pastaer. Næringen vil ikke frigjøre seg fra sine langsiktige trender: lave kostnader per kg og inkrementell innovasjon for å senke sølv forbruk per wafer. Samlet sett forventer vi 2017 for å være det året som vil oppleve en første halvdel boom takket være den forventede slutt i feed-in-tariffer i Kina; året da utviklingen mot en diversifisert pulver forsyningsbase vil fortsette selv om dominansen av japanske maker (e) ikke vil bli brutt; og året da den annonserte $ 140 000 000 000 kinesiske investeringer i solenergibransjen vil fjerne bekymringer av en annen bust syklus.

Berøringsskjerm edge elektronikk: Denne industrien er drevet av kostnader og presset for å begrense rammen. Denne industrien, de siste to årene, opplevde en trinnvis endring som foto helbredelig og laser-cut blekk begynte å erstatte standard polymer tykke filmer (PTFer) for å aktivere 20um eller under linewidth-over-avstand (L / S) forholdstall. Disse trendene vil fortsette, og konkurransen mellom etsing og utskriftsløsninger vil ytterligere forsterke. Samlet sett forventer vi at 2017 vil bli året når leverandøren catch-up på foto-helbredelig og laser-kuttet vil være komplett, noe som fører til tap av margin rundt, og året da nye prosesser utover skjermen utskrift blir tatt mer på alvor.

In-mold elektronikk (IME): Den bak-kulissene-interessen IME forblir robust. Den første bølgen av produkter er nær lansering, verdinettverk blir forbedret, volum produsenter er mer engasjert enn noensinne, og materialet sett er overgangen utover ledende blekk for å inkludere transparente ledende filmer, sensorer, aktuatorer, og så videre. Samlet sett forventer vi 2017 til år når IME applikasjoner endelig vokse etter år med av og på starter.

EMI skjerming: EMI skjerming fremstår som nytt område av interesse. Det forventes antall chips med direkte EMI skjerming beskyttelse til raskt øke i de kommende årene. Konkurransen vil være mellom sputtering og blekk sprøyting, og innen blekk konkurransen vil være på partikkelstørrelse med nano-blekk som tilbyr tynnhet mens andre tilbyr lavere kostnader. Samlet sett forventer vi 2017 for å bli året da leverandørene samle mer kunnskap om markedet trenger, etablere potensielle kunderelasjoner, og starte ulike nye kvalifiseringsprosesser.

Elektronisk tekstil (e-tekstiler): Antallet elastisk pastaer på markedet eller i sent stadium prototype fasen er på vei oppover. To år eller så siden bare noen få leverandører tilbudt slike blekk, men nå mange har demonstrert evne. E-tekstil verdikjeden er fortsatt svak, prisene fortsatt for høye og blekk generelt møte konkurranse fra alternative løsninger som ledende garn. Samlet sett forventer vi 2017 for å bli året da ytterligere blekk-baserte e-tekstilprodukter er lansert; året da volumer forbli liten; og året da e-tekstilindustrien som hele inches nærmere store suksesshistorier.

Formbar utskrift: Aerosol og andre ikke-kontakt utskrift prosesser er nå en stor konkurrent for utskrift av antenner og andre ledende spor på 3D-objekter. Produksjonskapasiteten finnes nå i bransjen, spesielt i Asia. Mange materialleverandører har også kvalifisert seg sine produkter med disse prosessen selv om sluttbrukere likevel fortelle oss at de fleste over-løftet og under-levere spesielt i form av ledningsevne nivåer ved lav temperatur annealing. Samlet sett forventer vi 2017 vil bli året for ytterligere inkrementelle vesentlige forbedringer og økt salgsvolum til tross for potensielle utfordringer i slutten forbrukerelektronikk markeder.

Trykte transparente ledende filmer: Teknologiske forbedringer er på cusp av muliggjør høy ytelse trykt metall mesh filmer med linjebredder nedenfor 5um. Denne utviklingen er fortsatt i pilotfasen med smale web størrelser eller høye kostnader, men likevel representerer en langsiktig risiko for andre metall mesh prosesser i en stadig mer kostnadseffektiv sensitive industrien. Flere sølv nanopartikkel TCF teknologier har mistet kommersiell fart på grunn av bedriftens konkurser og kontantstrøm problemer, men nye romanen som dukker opp for å ta deres plass. Samlet sett forventer vi 2017 for å bli året da trykt metall mesh løsninger fremgang langs teknologi modenhet stige, men vil ikke gjøre en kommersiell påvirkning.

Automotive: Bilindustrien vil forbli et attraktivt marked for lim leverandører med langsiktige forutsigbare inntektslinjer. Programmer som trykte sete belegg sensorer, trykte kapasitive sensorer for infotainments moduler, eller setevarmere vil i stor grad fortsette sin fremgang. Arbeidet med å utvikle og kommersielt trykte vindus de-frosters på polykarbonat underlaget vil intensivere. Samlet sett forventer vi også 2017 bli året da IME søknader om bilinteriør vil bli annonsert og året når de skrives ut metallnett for vindus de-frosters vil vises på et tidlig stadium teknologi veikart av store OEM.

Elastisk blekk utover elektroniske tekstiler: elastisk blekk kan også brukes i andre programmer enn e-tekstiler som fleksibel / elastisk kretskort eller medisinsk utstyr. I fleksible, svært bøyelige eller elastisk kretser, kan kretskort levere funksjonalitet selv om de kan fortsatt lider av de vanlige svakhetene i begrenset ledningsevne, pitch oppløsning og solderability. I medisinsk utstyr, spesielt når lange og elastiske sammenkoblinger er nødvendig for bruk bekvemmelighet, kan trykte linjer har en fordel. Samlet sett forventer vi 2017 for å bli året da eksisterende ikke-trykt FPCBs vil fortsette å dominere.

3D trykt elektronikk (3DPE): Vi identifiserte 3DPE som en nyskapning mulighet foran i ledende blekk området. Ideen bak 3DPE er å kombinere 3D-utskrift av plast med utskrift av ledende blekk for å lage tilpassede 3D-figurer med innebygd krets. Dette vil gjøre det mulig design og 3D printing av "smarte" stedene. Muligheten for innovasjon er å etablere lavere konduktivitet blekk og god vedheft til en rekke plastunderlag. Samlet sett forventer vi 2017 for å bli året da vi ser mer 3DPE utstyr introdusert på markedet, og det året vi se utlysningen av blekk produkter rettet spesielt mot dette markedet.

Trykt PCB: Egentlig trykte kretskort fått fornyet interesse i 2016. Dette var takket være økt innsats rundt inkjet-trykt enkelt-, dobbelt- og flerlags PCB rettet både på hobby og profesjonelle ender av markedet. Bruken av print-og-plate tilnærming i å gjøre PCB er også fortsatt blir finjustert av mange selskaper, hovedsakelig i Japan og Korea. Teknologien er mer moden enn før, men de kostnadsfordeler er ennå ikke nok til å gjøre det til en overbevisende alternativ til den mer modne, mer pålitelig og høyere volum påhviler teknologi. Samlet sett forventer vi 2017 for å bli året da hypen rundt hobby / DIY PCB skrivere vil roe ned, mens profesjonelle multi-layer PCB skrivere vil fortsette sin langsomme og småskala markedspenetrasjon. Teknologien fremgang på print-og-plate vil også fortsette i bakgrunnen, hovedsakelig i asiatiske laboratorier, uten nevneverdige kommersielle lanseringer.

Trykte transistorer og minne: Trykte transistor og minne er, på noen måter, en gammel søknad idé. Trykte transistorer har ikke klart å levere på sine løfter. Nå, derimot, teknologien fremgang, spesielt fra Japan, er lovende nok til å tenne interesse for temaet. Her vil fine utskrift av smale linjer være nødvendig. Trykt minne har også vært i semi-kommersiell produksjon i mange år og nå problemene rundt utbyttet er bedre ivaretatt. Samlet sett forventer vi 2017 for å bli året da jakten på unike applikasjoner av trykte transistorer og minne fortsetter, og året da blekk leverandører blir mer engasjert med skrivere for å bedre tilpasse sine tilbud.

Stor-området LED-belysning matriser: Den kommersielle aktivitet rundt utskrift av store-området LED arrays er i ferd med å ta seg opp. Teknologien basen hadde vært i å gjøre de siste 4-5 årene. Nå er det mer sluttbruker interesse og mer kreativ innsats av selskaper høyere opp i kjeden enn materialleverandører. De teknologikrav er enkle, men ikke-trykte løsninger er også montere en utfordring basert på høy ledningsevne og lavere strømforbruk. Derfor samlet, forventer vi 2017 for å bli året da salget øker i år riktignok fra et svært lite base.

Det er mange andre programmer som er utviklet for ledende lim som vi vurdere i vår rapport i detalj. Eksempler er store-området sensing arrays / systemer, batteripakke og plante ovner, frekvens-selektive vinduer, og mange flere. Vennligst referer til vår rapport ledende blekk Markets 2017-2027: Prognoser, Technologies, spillere å lære mer om disse markedene.


Et par:Flytende metall nano utskrift satt til å revolusjonere elektronikk Neste:Anvendelser av Silver Nanowires på Transparent Gjennomføring Film og elektrode av Elektrokjemisk Capacitor