ledende blekk

- Mar 20, 2017-

Ledende blekk er et blekk som resulterer i et trykt objekt som leder elektrisitet . Det er vanligvis laget av infusjonen grafitt eller andre ledende materialer i blekk. [1]

Ledende blekk kan være en mer økonomisk måte å legge ned en moderne ledende spor sammenlignet med tradisjonelle industristandarder som etsning kobber fra kobberbelagt underlag for å danne de samme ledende spor på relevante underlag, som utskrift er en rent additiv prosess som produserer lite eller ingen avfallsstrømmene som deretter må gjenvinnes eller behandles.

Sølv blekk har flere bruksområder i dag, inkludert utskrift RFID -koder som brukes i moderne transitt billetter , kan de brukes til å improvisere eller reparere kretser på kretskort . Tastaturer inneholder membraner med kretskort som registrerer når en tast trykkes. Frontruten defrosters består av resistive spor brukes på glass er også skrevet ut. Mange nyere biler har ledende spor trykt på en bakrute, som fungerer som radioantenne.

Trykt papir og plast ark har problematiske egenskaper, først og fremst høy motstand og manglende stivhet. Motstandene er for høy for de fleste av kretskortet arbeid, og den ikke-stive natur av de materialer som tillater at uønskede krefter som skal utøves på komponentforbindelser, forårsaker pålitelighetsproblemer. Følgelig slike materialer bare anvendes i et begrenset spekter av applikasjoner, som regel hvor fleksibilitet er viktig, og ingen deler er montert på arket.


Et par:Utskrevne elektronikk Neste:Flytende metall nano utskrift satt til å revolusjonere elektronikk