1.Global Silver Nanomaterialer som Transparent Conductor Market 2017- Produsenter, Forsyning og Prognoser 2022

- Aug 15, 2017-

Global Market Research Report om Silver Nanomaterials som Transparent Conductor Market 2017 er en profesjonell og grundig komplett studie om den nåværende tilstanden til Silver Nanomaterials som Transparent Conductor over hele verden.

 

Denne pressemeldingen ble orginalt distribuert av SBWire

 

Deerfield Beach, FL - (SBWIRE) - 08.01.2017 - Ny rapport om Silver Nanomaterialer som Transparent Conductor brukes i ulike applikasjonssegmenter som diagnostikk, antibakteriell, ledende og optisk bruk, da den har høyere termisk og elektrisk Ledningsevne som bidrar til systemdesign. Vedtaket av sølv nanomateriale er høyere i berøringsskjermmarkedet, da det har høyere ledningsevne.

 

I de kommende årene forventes sølvnanomaterialer å møte stiv konkurranse fra andre transparente ledere, da det er pågående forskning i andre materialer som brukes som transparente ledere. For tiden er sølv nanopartikler imidlertid den eneste transparente lederen som har evner til å levere fleksibilitet til visning og sensordesign. Disse funksjonene gjør segmentet til et høyere inntektsgenererende segment av det gjennomsiktige ledermarkedet. Sterke selskaper som er profilert i rapporten, er Cambrios, Carestream, Cima NanoTech, Blue Nano, Clear Jet, Saint Gobine, Seashell Technology og annen leverandør av Silver Nano Materials.

 

Få gratis prøverapport av sølv nanomaterialer som gjennomsiktig ledermarked @ http://www.marketresearchstore.com/report/world-silver-nanomaterials-as-transparent-conductor-market-68331#RequestSample

 

I de siste årene er sølv nanopartikler brukt som funksjonell komponent i ulike sensorer og produkter på grunn av deres høyeffektive optiske egenskaper. I motsetning til farger og pigmenter, hvor fargene er avhengige av formen og størrelsen på elementene, er sølvnanopartikler svært effektive ved spredning og absorberende lysforhold. Sølv nanopartikler er svært interaktive med lette medier, og disse faktorene fungerer som nøkkelen til markedsveksten. Sfæriske sølvnanomaterialer (SPR) er innstillbare for toppbølgelengde ved å endre brytningsindeksen, og dette er hovedårsaken til økt adopsjon av sølvnanomaterialene i displaysystemer.


Et par:3. Syntese av sølv nanopartikler ved bakterier Neste:2. Syntese av sølv nanopartikler ved sopp